Gratis parkeren voor de showroom • Gratis thuisdemo en gratis bezorging • Het beste zitadvies (afspraak maken ook mogelijk)

Goed zitten is essentieel voor uw gezondheid

ergonomisch-zittenBij gezondheid denken mensen vaak eerst aan voeding en beweging. Zitcomfort is echter ook van essentieel belang voor uw gezondheid. Hoeveel uur per dag zit u? Precies: een groot gedeelte van uw tijd brengt u zittend door. Aan tafel, onderweg en ter ontspanning. Goed zitten is dus belangrijk: het zorgt voor minder klachten of neemt deze weg en werkt preventief. Easysit is al ruim 20 jaar gespecialiseerd in productie en ontwikkeling van ergonomische maatwerk sta op stoelen en relaxstoelen .

Zit u wel goed!?

80 tot 90% van de Nederlanders zit niet goed blijkt uit onderzoek. Een slechte stoel kan de rug langdurig plaatselijk belasten. Dit kan uiteindelijk behoorlijke klachten veroorzaken, zoals moeite met opstaan, rugklachten, zenuw- of aderbeknellingen, ademhalingsproblemen, trombose, hoofdpijn en kans op een hernia.

Goed zitten is Maatwerk

Als vakbekwame meubelmakers is het uitgangspunt van Easy Sit altijd een zeer hoog persoonlijk zitcomfort. Daarom wordt iedere fauteuil geheel per centimeter op maat gemaakt: zithoogte, zitdiepte, zitbreedte, rughoogte en armleuninghoogte zijn op uw lichaam afgestemd. Bent u klein of juist heel groot: De maat kan bij een stoel van Easysit nooit een probleem vormen. Daarnaast zijn er vele aanpassingen en opties mogelijk, zoals een lendepomp die extra ondersteuning van de onderrug biedt, draaiplateau, accu of nekkussen.

Easysit: De Zitspecialist van Nederland

Wij willen dat u de juiste keuze maakt. Kom daarom naar een van onze showrooms of vraag een thuis demonstratie aan. Profiteer van onze jarenlange ervaring en onze vakbekwame adviseurs, zodat u straks met recht kunt zeggen: ” Ik zit goed”!

Meer informatie aanvragen

Bij EasySit profiteert u altijd van:

Menu