Gratis parkeren voor de showroom • Gratis thuisdemo en gratis bezorging • Het beste zitadvies (afspraak maken ook mogelijk)

Ervaar bij u thuis wat zitcomfort écht inhoudt

wij willen dat u de juiste keuze maakt

Heeft u last van uw rug, is langdurig zitten pijnlijk voor u of heeft u moeite met opstaan? Met een stoel die de natuurlijke vorm van uw wervelkolom optimaal ondersteunt, kunt u veel lichamelijke klachten voorkomen of verminderen. Lukt het niet om zelfstandig naar de showroom te komen? Geen probleem! Easy Sit komt vrijblijvend met diverse modellen bij u langs, zodat u thuis kunt ervaren wat zitcomfort écht inhoudt.

Goed en comfortabel zitten begint met een stoel die precies is afgestemd op de wensen van de gebruiker. Dat is al sinds jaar en dag de filosofie van Easy Sit, specialist in sta-op-stoelen en relaxfauteuils. De website  geeft een duidelijk overzicht van alle stoelmodellen en de verschillende mogelijkheden. Wie vrijblijvend wil proefzitten is van harte welkom in de showrooms in Hilversum en Burgum. Onder het genot van een kopje koffie worden uw wensen besproken, waarna u in alle rust de verschillende modellen kunt uitproberen. Mocht u geen vervoer hebben, dan regelt Easy Sit kosteloos taxivervoer.

Een andere mogelijkheid is dat Easy Sit thuis of in het zorgcentrum langs komt voor een kosteloze demonstratie aan huis. “We brengen met onze speciale bus diverse stoelmodellen mee”, vertelt directeur Roel Brouwer. “Mensen kunnen dan in hun vertrouwde omgeving verschillende stoelen uitproberen.”

Easy Sit is al meer dan twintig jaar de onbetwiste top als het gaat om flexibel verstelbaar zitcomfort. De fauteuils kunnen helemaal naar de lichaamsmaten van de klant worden gemaakt, ook de zitbreedte – hetgeen uniek is bij relaxfauteuils. Verder maakt Easy Sit als enige in Nederland stoelen in extra klein en extra groot
formaat. Ook combineerde Easy Sit als eerste in Nederland de sta-op-functie met een draaiplateau, voor nog meer gebruikersgemak en veiligheid.

Easy Sit garandeert zitcomfort. Altijd. “Onze adviseurs zijn getraind om te kijken naar wat de klant nodig heeft”, vertelt Brouwer. Een eerlijk verhaal is daarbij van wezenlijk belang. “Wij geven advies over welke stoel het leven aangenamer kan maken. Met alleen die opties die nu nodig zijn. En omdat wij onze stoelen zelf maken, is het altijd mogelijk de stoel later uit te breiden met bijvoorbeeld een sta-op-functie of een andere aanpassing.”

Bel voor een vrijblijvende afspraak: 088-6220220 of maak direct een afspraak via dit formulier. 

ervaar-500x332
Adviseurs Roel Brouwer (links) en Sicco Visser demonstreren
in de showroom de vele mogelijkheden van een Easy Sit-fauteuil.
“Ons doel is de klant aan de voor hem of haar perfecte stoel te helpen.” 

Bij EasySit profiteert u altijd van:

Menu