Gratis parkeren voor de showroom • Gratis thuisdemo en gratis bezorging • Het beste zitadvies (afspraak maken ook mogelijk)

Easysit verkoopt zitoplossingen

Roel Brouwer is sinds 2009 eigenaar van het bedrijf Easysit met vestigingen in Burgum en Hilversum. Brouwer zegt van zichzelf dat hij zitcomfort verkoopt, stoelen die een zitoplossing bieden voor mensen die bijvoorbeeld rugklachten hebben, geplaagd worden door reuma, MS hebben of gewoon prijs stellen op op maat gemaakt en dus optimaal zitcomfort.

Hij heeft ambitieuze plannen met zijn Easysit stoelen. “Ja, we hebben een productie- en verkooplocatie in Burgum en nu ook een vestiging in Hilversum. Samen met onze snel groeiende thuisservice (we komen met voorbeeldstoelen bij de mensen thuis) hebben we nu in feite landelijke dekking.

We hebben qua demografie de tijd mee. Mensen worden gemiddeld ouder en met de verschuiving van de zorg naar gemeenten is de verwachting dat er bij senioren steeds langer een beroep gedaan gaat worden op zelfredzaamheid. Maar wat moet je als oudere wanneer je op een stoel plaats moet nemen, die te laag is, waardoor je er niet meer uit komt, of een stoel die te breed is waardoor je de neiging krijgt om scheef te gaan hangen.

Wij gaan met voorbeeldstoelen op verzoek langs bij senioren en kunnen ter plaatse door middel van hulpmiddelen en vulstukken de voorbeeldstoel voor de oudere precies op maat aanmeten. Waarbij de hoogte vanaf de grond, de breedte (scheefzakken voorkomen), zitdiepte (hoe lang zijn je bovenbenen), de armhoogte en rughoogte worden bepaald, waarna de definitieve stoel voor de klant in Burgum wordt gemaakt in het model, de kleur en de uitvoering die hij of zij wenst.

Aanvankelijk waren al die stoelen in (klop,klop) robuust eikenhouten stijl, maar tegenwoordig zijn er stijlen te kust en te keur; leer, stof, u zegt het maar. Er kunnen nu zelfs draaistoelen met sta-op functie worden uitgerust. Altijd voorzien van de automatische draaiblokkering ivm het veilig kunnen opstaan.  Er zijn stoelen die op het elektriciteitsnet moeten worden aangesloten om de drie of vier motoren aan te drijven waarmee je de stoel in vrijwel elke gewenste stand kunt zetten, maar als je zo’n snoer storend vindt kunnen we de motoren ook op accustroom laten draaien, zodat je dat storende snoer niet ziet.

Je ziet dat grote meubelgiganten als Ikea en online giganten de meubelmarkt langzaam maar zeker overnemen. Dat is ten aanzien van dit soort comfort stoelen echter onmogelijk, omdat iedere klant en dus ook iedere stoel anders is, dient de stoel altijd individueel aangemeten te worden. Dat is dermate specialistisch werk dat dat online gewoon niet mogelijk, maar ook niet verantwoord zou zijn.

Vandaar dat we de leus hanteren dat we zitcomfort of -oplossingen verkopen in plaats van stoelen. U bent welkom om vrijblijvend kennis te komen maken in een van onze showrooms om te ontdekken wat een stoel op maat aan meerwaarde kan bieden. Of mail of bel om een afspraak te maken voor een gratis thuisdemo of een gratis taxiservice naar 1 van onze showrooms.

Vragen en/of meer informatie?

Vul onderstaand formulier in of bel: 088 – 6 220 220.

Bij EasySit profiteert u altijd van:

Menu