Gratis parkeren voor de showroom • Gratis thuisdemo en gratis bezorging • Het beste zitadvies (afspraak maken ook mogelijk)

Bent u wat steviger gebouwd? Een te krappe stoel kan dan oncomfortabel zitten. Gelukkig heeft Easysit ook stoelen voor mensen met een wat breder postuur.

Maatwerk

Voor zware mensen is het vaak moeilijk om een goede stoel te vinden. Veel stoelen zijn niet breed genoeg, te laag en bieden niet voldoende ondersteuning. Dit kan leiden tot gezondheidsklachten. Een maatwerkstoel van Easysit is dé oplossing. Onze adviseurs meten uw stoel nauwkeurig en met veel zorg op.

Er wordt gekeken naar de juiste:
– zitbreedte
– zithoogte
– zitdiepte
– zithoek
– ondersteuning van de wervelkolom
– lende-ondersteuning
– hoofdsteun
– neksteun
– armleggerhoogte

Zo heeft u een stoel die plezierig zit en een goede ondersteuning biedt. Uw zitcomfort staat altijd voorop. Voor zware/brede personen heeft Easysit speciale modellen die een hoger gewicht kunnen dragen én ondersteuning geven op die plekken waar het nodig is.

Easysit denkt met u mee

Wij adviseren u graag over aanpassingen en opties die het zitcomfort nog verder verhogen en u het leven gemakkelijker maken. Zo kan een sta-op-mechanisme u helpen om veilig plaats te nemen en op te staan. Of rust uw stoel uit met een lende-pomp die extra ondersteuning aan de onderrug biedt.

Hoge draagkracht en gebouwd voor de eeuwigheid

De Easysit stoelen worden met zorg vervaardigd en voor op punten verstevigd voor mensen met een hoger BMI. Dankzij een extra verstevigd frame hebben de stoelen een zeer hoge draagkracht. Dat maakt de stoelen ook geschikt voor mensen met obesitas. U hoeft zich dus nooit zorgen te maken over de belastbaarheid van uw stoel. Van de stevige uitvoering ziet u aan de buitenkant niets. De stoelen zijn zeer elegant vormgegeven.

Kortom: zoekt u een stoel voor die meer gewicht kan dragen? Bij Easysit bent u op het juiste adres. Easysit is dé specialist in relaxstoelen, sta-op-stoelen en comfortbanken.

Bij EasySit profiteert u altijd van:

Menu

Door de site te blijven gebruiken gaat u akkoord met cookies van Easysit. Meer informatie