Gratis parkeren voor de showroom • Gratis thuisdemo en gratis bezorging • Het beste zitadvies (afspraak maken ook mogelijk)

Draaibare relaxfauteuil

Het beste aanbod aan draaibare relaxfauteuils

Bent u op zoek naar een draaibare relaxfauteuil?

Zoekt u een draaibare relaxfauteuil? Dan ben u bij Easysit aan het juiste adres. In onze vestigingen in Hilversum en Burgum staat ons team van professionals voor u klaar om de draaibare relaxfauteuil te vinden die bij u past.

Neemt niet veel ruimte in

Dankzij het draaibare onderstel kan de fauteuil gemakkelijk op elke plek in uw woonkamer staan. Daarnaast neemt een draaibare fauteuil niet veel ruimte in. Easysit heeft een breed assortiment aan relaxfauteuils, waarvan meer dan de helft een draaibaar onderstel heeft.

Relax draaistoel nodig?

Bent u nieuwsgierig geworden naar een relax draaistoel? U bent van harte welkom in één van onze showrooms voor een vrijblijvend en persoonlijk advies. Wij helpen u graag met uw zoektocht naar de beste relaxfauteuil.

Ik kom graag langs!
Senioren stoelen

Hoe vind ik de draaibare relaxfauteuil die bij mij past?

Bij Easysit heeft u een ruime keuze uit draaibare relaxfauteuils in verschillende materialen, uitvoeringen en stijlen. Er zijn ontzettend veel mogelijkheden. Daarom helpen onze medewerkers u graag de juiste keuze te maken.

Kies voor een draaibare relaxfauteuil op maat

Wij meten de relaxfauteuil specialistisch bij u aan. Hierdoor biedt de stoel de juiste ondersteuning voor u, zodat vervelende lichamelijke klachten voorkomen kunnen worden. Zo zorgen wij ervoor dat u op het gebied van zitplezier niks tekort komt!

Bekijk onze showrooms!
relaxfauteuil kopen

Ik wil graag een draaibare relaxfauteuil, en nu?

Wilt u een draaibare relaxfauteuil laten opmeten? Kom dan vrijblijvend langs in één van onze showrooms. Voor uitgebreid advies kunt u het beste een afspraak maken, zo bent u er zeker van dat wij alle tijd hebben om een relaxfauteuil te vinden die aan uw wensen voldoet.

Openingstijden:

Dinsdag t/m vrijdag:  10:00 – 17:30 uur
Zaterdag: 10:00 – 17:00 uur
Zondag en maandag: gesloten

Heeft u vragen? Wij zijn bereikbaar op: 088 6220 220. Wij helpen u direct verder.

Heeft u geen eigen vervoer? Wij beschikken over een taxiservice! Het is dus mogelijk dat wij u thuis ophalen om relaxfauteuils te komen proberen bij ons in de showroom.

Klanten beoordelen ons met een 8,8!

Bij EasySit profiteert u altijd van:

Menu