Gratis parkeren voor de showroom • Gratis thuisdemo en gratis bezorging • Het beste zitadvies (afspraak maken ook mogelijk)

Design relaxstoel op maat gemaakt door Easysit!

Bent u op zoek naar een design relaxstoel?

Kom dan langs bij één van de vestigingen van Easysit! Bij Easysit verdiepen we ons altijd in de nieuwste technieken en mogelijkheden waardoor wij ook voor u een design relaxstoel kunnen aanmeten. U hoeft niet bang te zijn dat de relaxstoel oubollig is en conflicteert met uw moderne inrichting. Wij zorgen ervoor dat de relaxstoel perfect past bij uw huidige interieur en dat deze persoonlijk aangemeten wordt. Hierdoor krijgt u een mooie relaxstoel die wij, mocht dit gewenst zijn, kunnen voorzien van een sta-opfunctie. Easysit vindt het belangrijk dat comfort, ergonomie en vormgeving van de relaxstoel in orde zijn. Dit wordt gedaan door onder andere te focussen op zithoogte, zitdiepte, ondersteuning en uitstraling.

Bekijk de showrooms!
maatwerk plus

Hoe werkt dat, een design relaxstoel opmeten?

Als u een op maat gemaakte design relaxstoel wilt, kunt u het beste bij ons langskomen in één van onze vestigingen. Easysit heeft vestigingen in Burgum, Wezep en Hilversum. Hier staat een specialist voor u klaar die met u meedenkt en aan de hand van uw wensen relaxstoelen voor u selecteert. De stoel wordt dan op maat gemaakt aan de hand van uw lichaam, zodat het comfort van de relaxstoel perfect is. U heeft de keuze uit verschillende soorten leder en stof. Verder zijn er de relaxstoelen beschikbaar in meer dan 50 verschillende kleuren! Plan een afspraak in voor uitgebreid advies en kom vrijblijvend proefzitten.

Ik wil graag een afspraak inplannen!
design-relaxstoel

Wanneer kan ik langskomen?

Wilt u eens komen proefzitten? U bent van harte welkom in één van onze vestigingen in Hilversum, Wezep en Burgum om vrijblijvend relaxstoelen te komen proberen.

Openingstijden:
Dinsdag t/m vrijdag:  10:00 – 17:30 uur
Zaterdag: 10:00 – 17:00 uur
Zondag en maandag: gesloten

Heeft u vragen? Wij zijn bereikbaar op: 088 – 6 220 220. Wij helpen u direct verder.

Plan uw bezoek

Ook beschikken wij over een taxi-service. Dit houdt in dat wij u ophalen om sta-op stoelen of relaxbanken te komen proberen bij ons in de winkel.

Klanten beoordelen ons met een 8,8!

Bij EasySit profiteert u altijd van:

Menu