Gratis parkeren voor de showroom • Gratis thuisdemo en gratis bezorging • Het beste zitadvies (afspraak maken ook mogelijk)

Design relaxbank nodig? Kom langs bij Easysit!

Op zoek naar een design relaxbank?

Kom dan langs bij één van de vestigingen van Easysit! U hoeft niet bang te zijn dat de relaxbank te robuust is en conflicteert met uw moderne inrichting. Bij Easysit verdiepen we ons namelijk altijd in de nieuwste technieken en mogelijkheden waardoor wij ook voor u een design relaxbank kunnen aanmeten. De relaxbanken van Easysit staan bekend om hun moderne uitstraling en een hoog level van comfort. De relaxbank kan zowel elektrisch bediend als handbediend zijn, maar de bediening is nagenoeg onzichtbaar. Verder wordt de bank in verschillende soorten leer en stof geleverd.

Wij zorgen ervoor dat de relaxbank perfect past bij uw huidige interieur en dat deze persoonlijk aangemeten wordt.

Bekijk de showrooms!

Design relaxbank

Een design relaxbank opmeten, hoe werkt dat?

Onze professionals staan in onze vestigingen in Hilversum, Wezep en Burgum voor u klaar om u te helpen de beste keuze te maken. Er zijn veel verschillende opties, denk hierbij aan kleuren, materialen en arm- en poottype. Als u langskomt in de winkel kunt u vrijblijvend relaxbanken komen proefzitten om te kijken wat het beste bij u past. Als u een design relaxbank heeft gevonden die aan uw wensen voldoet, wordt deze maat gemaakt aan de hand van uw lichaam. Dit garandeert dat het comfort van de relaxbank perfect is. Naast comfort vinden wij ergonomie en vormgeving ook erg belangrijk. Plan een afspraak in voor uitgebreid advies en kom vrijblijvend proefzitten. Ik wil graag een afspraak inplannen!

Contact opnemen met Easysit

Dinsdag t/m vrijdag:  10:00 – 17:30 uur
Zaterdag: 10:00 – 17:00 uur
Zondag en maandag: gesloten

Heeft u vragen? Wij zijn bereikbaar op: 088 6220 220. Wij helpen u direct verder.

Ook beschikken wij over een taxi-service. Dit houdt in dat wij u ophalen om sta-op stoelen of relaxbanken te komen proberen bij ons in de winkel.

Bij EasySit profiteert u altijd van:

Menu