Gratis parkeren voor de showroom • Gratis thuisdemo en gratis bezorging • Het beste zitadvies (afspraak maken ook mogelijk)

Comfortstoelen van Easysit

Bent u op zoek naar een comfortstoel?

Dan bent u bij Easysit aan het juiste adres! Easysit adviseert u graag in uw zoektocht naar de perfecte comfortstoel die bij u past. Bij Easysit staan we voor kwaliteit en dat voelt en ziet u!

Waar moet u op letten bij het aanschaffen van een comfortstoel?

Een goede comfortstoel heeft de juiste balans tussen vormgeving, comfort en ergonomie.

Vormgeving: De collectie bestaat inmiddels uit meer dan 70 verschillende modellen. Van klassiek tot modern. Zo is er altijd een model die aan uw persoonlijke Relaxfauteuil smaak voldoet en past in uw huiskamer.

Comfort: Ook comfort is een persoonlijke zaak. Zit u graag zacht? Of juist wat steviger? Zit u graag rechtop of juist niet? Voor al uw wensen hebben wij een passende oplossing.

Ergonomie: Dit bepalen onze adviseurs aan de hand van uw lichaamsmaten. Zo ontvangt u uw persoonlijke stoel met de voor u juiste zithoogte, -diepte en -breedte, de juiste hoogte van de armleggers en optimale ondersteuning voor uw rug en nek.

Bekijk onze collectie comfortstoelen
Elektrische sta op stoel

Wilt u een comfortstoel kopen?

De comfortfauteuils van Easysit worden per centimeter aan uw lichaam en behoeftes aangemeten en daarna op maat gemaakt. Dat betekent dat de hele stoel kan worden aangepast aan uw specifieke wensen. Met als resultaat: een fauteuil die heerlijk zit én die uw gehele lichaam op de juiste manier ondersteunt.

Bij veel aandoeningen of problemen is een stoel op maat gewenst. Daarom verzorgt Easysit maatwerk oplossingen.
Essentieel is de juiste ondersteuning van nek, hoofd, rug en lende. Daarnaast wordt er nauwkeurig gelet op de zithoogte, -breedte, -diepte en de juiste zithoek voor uw lichaam.

Wilt u de stoelen graag bekijken? Bekijk ons aanbod alvast online, of kom vrijblijvend langs in één van onze showrooms in Hilversum, Wezep, of burgum!

Showrooms
Zorgstoel

Wilt u een comfortstoel proberen?

U bent altijd van harte welkom in één van onze showrooms in Hilversum, Wezep en Burgum. Om er zeker van te zijn dat wij ruim de tijd hebben om u te helpen, kunt u het beste een afspraak maken. U kunt bij ons vrijblijvend een comfortstoel proberen. Onze zitexperts helpen u graag.

Openingstijden:

Dinsdag t/m vrijdag: 10:00 – 17:30 uur
Zaterdag: 10:00 – 17:00 uur
Zondag en maandag: gesloten

Heeft u vragen? Wij zijn bereikbaar op: 088 – 6 220 220. Wij helpen u direct verder.

Ook beschikken wij over een taxi-service. Dit houdt in dat wij u ophalen om comfortstoelen te komen proberen bij ons in de winkel.

Klik hier om online een afspraak te maken

Klanten beoordelen ons met een 8,8!

comfortstoel

Bij EasySit profiteert u altijd van:

Menu