Gratis parkeren voor de showroom • Gratis thuisdemo en gratis bezorging • Het beste zitadvies (afspraak maken ook mogelijk)

U wilt een comfortbank kopen? Er zijn een aantal factoren die belangrijk zijn bij een comfortbank kopen met een echte comfortabele zit. Aller eerst moet een bank de juiste afmetingen hebben (de juiste zithoogte en zitdiepte). Ten tweede moet een bank goed zitcomfort bieden. Kies daarom voor een bank met echte binnenvering, lastilux, of koudschuim in het zitgedeelte. Ten derde moet de bank een strakke en moderne uitstraling hebben.

Comfortbank kopen! Ervaar maatwerk en de juiste ondersteuning

Easysit heeft een collectie comfortbanken die op maat gemaakt kunnen worden. Easysit is leverancier en producent van stoelen en banken met het beste zitcomfort!

Collectie comfortbanken Easysit

Comfortbank kopen? Kies voor het beste zitcomfort!

Mogelijkheden Easysit Comfortbanken

De banken van Eaysit zijn in alle breedtes te leveren. Van een 1 – zits tot een 3,5 zits bank en ze kunnen ook als hoekbank geleverd worden. U kunt kiezen uit verschillende armleuningen en poottypes, ook kiest u het zitcomfort en de kleur en bekleding die in uw woonkamer past. De banken zijn leverbaar in wel 50 verschillende kleuren stof en (rund) leder soorten. Ook zijn er voor comfortbank kopen banken leverbaar met klaparmen of met relaxfuncties.

Comfortbank kopen met bijpassende fauteuil?

Voor een echt bankstel kunt u kiezen voor een bijpassende fauteuil in dezelfde stijl als de bank. Wilt u een relaxfauteuil met een contrast kleur of gelijk aan de bank? Dan bent u bij Easysit op het juiste adres. Bij ons zijn er veel mogelijkheden en wij adviseren u graag. Easysit heeft ook nog een grote collectie relaxstoelen en sta op stoelen. Ook is Easysit dealer van het merk Stressless.

Easysit showrooms

Relaxbank

Kom proefzitten op onze banken!

Easysit heeft showrooms in Hilversum, Wezep en Burgum (Friesland). Kom vrijblijvend naar één van onze showrooms voor een comfortbank kopen en wij adviseren u graag.

U kunt ook van te voren een afspraak maken; bel met 088 – 6220 220 of klik op onderstaande button:

Afspraak maken

Bank met voetsteun

Bij EasySit profiteert u altijd van:

Gerelateerde meubelen

Misschien is dit ook iets voor u?

De Ploeg ambachtelijke, kwalitatief hoogwaardige meubelstoffen

Verkrijgbaar in 50+ kleuren!

Comfortbank Easysit F170

Meer informatie
De Ploeg ambachtelijke, kwalitatief hoogwaardige meubelstoffen

Verkrijgbaar in 50+ kleuren!

Comfortbank Easysit A160

Meer informatie

Verkrijgbaar in 50+ kleuren!

Comfortbank Easysit A150

Meer informatie
Menu