Aangepaste stoel: niets is te gek bij Easysit

Het aanmeten van een sta op stoel in Hilversum

Voor mensen met een fysieke beperking is zelfs zitten soms al een ware beproeving. Laat staan het in of uit de stoel komen. Met een aangepaste stoel kan voor de meeste problemen een passende oplossing gevonden worden. Het begint bij de maatvoering van de stoel. Met name voor mensen die al een beperking hebben is het van het grootste belang dat de stoel exact de juiste maten heeft. Denk o.a. aan de zithoogte, zitdiepte, zitbreedte, hoogte van de armleggers etc. Als dit allemaal klopt is een goede stoel al comfortabel.

Maatwerk

sta op functie, een relaxfunctie, een elektrisch verstelbare lendesteun (extra steun in de onderrug), een verstelbare bovenkant van de rugleuning voor ondersteuning van de nek.
Verder kunnen er nog speciale voorzieningen in de aangepaste stoel gemaakt worden zoals een afneembare armlegger (transfer arm), uitsparingen in het zit/ruggedeelte, Dit alles met name voor het zitcomfort van de gebruiker, maar ook voor het ontlasten van de verzorgende.

In bekledingsmaterialen zijn er allerlei variaties mogelijk, zoals bijvoorbeeld Stamskin, een vochtbestendige afneembare materiaalsoort die veel in de zorg wordt toegepast.

Aangepaste stoel

ergonomisch-zittenMet een op maat gemaakte aangepaste stoel bent u verzekerd van optimaal zitcomfort.
Doordat Easysit  stoelen in eigen fabriek maakt kunnen wij al deze en eventueel andere extra opties verwerken in onze stoelen.

Meer informatie over een Aangepaste stoel?

Neem contact op met Easysit:

Vul het formulier in of bel met 088 – 6 220 220.

Meer informatie aanvragen Thuis gratis proefzitten?

Bij EasySit profiteert u altijd van:

Menu

Door de site te blijven gebruiken gaat u akkoord met cookies van EasySit. Meer informatie