Ook nog deze dagen bij Easysit: inruilkorting XL! Van 1 t/m 8 april ontvangt u tot wel €600,- inruilkorting bij uw aankoop. Wij zijn gewoon open!

Aangepaste stoel: niets is te gek bij Easysit

Voor mensen met een fysieke beperking is zelfs zitten soms al een ware beproeving. Laat staan het in of uit de stoel komen. Met een aangepaste stoel kan voor de meeste problemen een passende oplossing gevonden worden. Het begint bij de maatvoering van de stoel. Met name voor mensen die al een beperking hebben is het van het grootste belang dat de stoel exact de juiste maten heeft. Denk o.a. aan de zithoogte, zitdiepte, zitbreedte, hoogte van de armleggers etc. Als dit allemaal klopt is een goede stoel al comfortabel.

Maatwerk

Er zijn veel mogelijkheden. Bijvoorbeeld een sta op functie, of een relaxfunctie. Het is ook mogelijk om een elektrisch verstelbare lendesteun (extra steun in de onderrug) te laten toevoegen aan de stoel. Of een verstelbare bovenkant van de rugleuning voor ondersteuning van de nek.
Daarnaast kunnen er nog speciale voorzieningen in de aangepaste stoel gemaakt worden zoals een afneembare armlegger (transfer arm), of uitsparingen in het zit/ruggedeelte. Dit alles draagt bij aan het zitcomfort van de gebruiker.

Ook wat betreft bekledingsmaterialen zijn er allerlei variaties mogelijk. Bijvoorbeeld Stamskin, een vochtbestendige afneembare materiaalsoort die veel in de zorg wordt toegepast.

EasySit.nl - Dé zitspecialist van Nederland sinds 1992!

Aangepaste stoel

Met een op maat gemaakte aangepaste stoel bent u verzekerd van optimaal zitcomfort.
Doordat Easysit  stoelen in eigen fabriek maakt kunnen wij al deze en eventueel andere extra opties verwerken in onze stoelen.

Meer informatie over een aangepaste stoel?

Wilt u meer informatie over ons aanbod aan aangepaste stoelen? U bent altijd van harte welkom in één van onze showrooms in Hilversum, Barneveld en Burgum. Om er zeker van te zijn dat wij ruim de tijd hebben om u te helpen, kunt u het beste een afspraak maken.

Openingstijden:

Dinsdag t/m vrijdag:  10:00 – 17:30 uur
Zaterdag: 10:00 – 17:00 uur
Zondag en maandag: gesloten

Heeft u vragen? Wij zijn bereikbaar op: 088 6220 220. Wij helpen u direct verder.

Ook beschikken wij over een taxi-service. Dit houdt in dat wij u ophalen om relaxstoelen te komen proberen bij ons in de winkel.

Klanten beoordelen ons met een 8.9!

Meer informatie aanvragen
EasySit.nl - Dé zitspecialist van Nederland sinds 1992!

Bij EasySit profiteert u altijd van:

Menu

Door de site te blijven gebruiken gaat u akkoord met cookies van EasySit. Meer informatie