Gratis parkeren voor de showroom • Gratis thuisdemo en gratis bezorging • Het beste zitadvies (afspraak maken ook mogelijk)

Aangepaste stoel: niets is te gek bij Easysit

Voor mensen met een fysieke beperking is zelfs zitten soms al een ware beproeving. Laat staan het in of uit de stoel komen. Met een aangepaste stoel kan voor de meeste problemen een passende oplossing gevonden worden. Het begint bij de maatvoering van de stoel. Met name voor mensen die al een beperking hebben is het van het grootste belang dat de stoel exact de juiste maten heeft. Denk o.a. aan de zithoogte, -diepte en -breedte, hoogte van de armleggers, en meer. Als dit allemaal klopt is een goede stoel zeer comfortabel.

Maatwerk

Er zijn veel mogelijkheden bij Easysit. Bijvoorbeeld een sta op functie of een relaxfunctie. Het is ook mogelijk om een elektrisch verstelbare lendesteun (extra steun in de onderrug) te laten toevoegen aan de stoel. Of een verstelbare bovenkant van de rugleuning voor ondersteuning van de nek.
Daarnaast kunnen er nog speciale voorzieningen in de aangepaste stoel gemaakt worden zoals een afneembare armlegger, of uitsparingen in het zit/ruggedeelte. Dit alles draagt bij aan het zitcomfort van de gebruiker.

Ook wat betreft bekledingsmaterialen zijn er allerlei variaties mogelijk. Bijvoorbeeld Stamskin, een vochtbestendige afneembare materiaalsoort die veel in de zorg wordt toegepast.

Bent u benieuwd naar onze fauteuils? Kom vrijblijvend langs in één van onze showrooms in Hilversum, Wezep of Burgum om ons aanbod te bekijken en uit te proberen.

Kom langs in de showroom
btw actie

Aangepaste stoel

Met een op maat gemaakte aangepaste stoel bent u verzekerd van optimaal zitcomfort.
Doordat Easysit stoelen in eigen fabriek maakt kunnen wij al deze en eventueel andere extra opties verwerken in onze stoelen.

Meer informatie over een aangepaste stoel?

Wilt u meer informatie over ons aanbod aan aangepaste stoelen? U bent altijd van harte welkom in één van onze showrooms in Hilversum, Wezep en Burgum. Om er zeker van te zijn dat wij ruim de tijd hebben om u te helpen, kunt u het beste een afspraak maken.

Openingstijden:

Dinsdag t/m vrijdag:  10:00 – 17:30 uur
Zaterdag: 10:00 – 17:00 uur
Zondag en maandag: gesloten

Heeft u vragen? Wij zijn bereikbaar op: 088 6220 220. Wij helpen u direct verder.

Ook beschikken wij over een taxi-service. Dit houdt in dat wij u ophalen om relaxstoelen te komen proberen bij ons in de winkel.

Lees hier wat klanten over ons zeggen! 

Meer informatie aanvragen
maatwerk

Bij EasySit profiteert u altijd van:

Menu