Gratis parkeren voor de showroom • Gratis thuisdemo en gratis bezorging • Het beste zitadvies (afspraak maken ook mogelijk)

Sta-op stoel Utrecht

Dé specialist in sta-op stoelen in Utrecht

Sta-op stoel nabij Utrecht

Nabij de Domstad Utrecht (in onze vestiging in Wezep) kunt u terecht voor een op maat gemaakte sta-op stoel. In deze omgeving zit Easysit, een ware specialist als het gaat om adviseren, op maat maken en leveren van sta-op stoelen. Twijfelt u of een sta-op stoel wel iets voor u is? Kom vrijblijvend bij ons langs, onze medewerkers staan klaar met een kopje koffie. U kunt proefzitten om te kijken welke soort sta-op stoel het beste bij u past.

De specialisten van Easysit Wezep vinden het belangrijk dat de sta-op stoel perfect is op het gebied van ergonomie, vormgeving en comfort. Alleen dan kunt u het optimale uit uw sta-op stoel halen! Wilt u uitgebreid advies? Plan dan een afspraak in zodat u zeker weet dat één van onze professionals voldoende tijd heeft.

Ik plan graag een afspraak in

 

Een vrouw die opstaat uit haar sta op stoel uit Hilversum

Waarom een sta-op stoel van Easysit?

Als u in Utrecht en omgeving woont en op zoek bent naar een sta-op stoel, schroom dan niet om langs te komen bij onze vestiging in Wezep. Zo kunt u onder andere vrijblijvend uitproberen welk materiaal het beste bij u past: stof of leer.

Een sta-op stoel kunt u beschouwen als relaxfauteuil. Deze maakt het opstaan uit de stoel gemakkelijker en zorgt bovendien voor ultiem comfort. Perfect voor op een luie zondagmiddag, na een lange wandeling of om te relaxen na het avondeten.

 

Het aanmeten van een sta op stoel in Hilversum

Proefzitten sta-op stoel Utrecht en omgeving

De showroom in Wezep is op afspraak geopend.

Voor vragen zijn wij bereikbaar op: 088 6220 220. Wij helpen u direct verder.

Komt u langs bij ons filiaal in Wezep?

Ook kunnen wij u ophalen of met een aantal sta-op stoelen bij u thuiskomen, zodat u zelf de deur niet uit hoeft. Plan hiervoor een afspraak in.

 

 

Bij EasySit profiteert u altijd van: