Gratis parkeren voor de showroom • Gratis thuisdemo en gratis bezorging • Het beste zitadvies (afspraak maken ook mogelijk)

Sta op stoel Hilversum

Dé specialist in sta op stoelen in Hilversum en omgeving

In dé mediastad Hilversum vindt u, behalve natuurlijk het mediapark, ook één van de vestigingen van Easysit. Easysit is een specialist wat betreft sta op stoelen en heeft een uitgebreide collectie aan leren en stoffen sta op stoelen. Voor een speciaal aangemeten sta op stoel in Hilversum bent u bij ons aan het juiste adres.

Omdat Easysit Hilversum zich richt op de drie pijlers: comfort, ergonomie en vormgeving, kunnen wij u garanderen dat we voor u de geschikte sta op stoel in ons assortiment hebben. U kunt vrijblijvend komen proefzitten bij ons filiaal in Hilversum, zo kunt u leren en stoffen sta op stoelen testen om te bepalen welke u voorkeur heeft. Om er zeker van te zijn dat een van onze specialisten u te woord kan staan, kunt u een afspraak maken bij ons filiaal in Hilversum op sta op stoelen te proberen en/of aan te laten meten.

Ik kom graag langs!

 

 

Sta op stoel kopen

Waarom een stoel van Easysit?

Easysit draait al meer dan 25 jaar succesvol mee in de stoelenbranche. Door onze jarenlange ervaring durven wij te stellen dat wij ook u de perfecte sta op stoel kunnen bieden in de omgeving van Hilversum. Een sta op stoel biedt u extra ondersteuning wanneer u omhoog wilt komen uit de stoel, maar daarnaast heeft deze ook veel zitcomfort.

Onze specialisten staan voor u klaar in Hilversum om u een ergonomisch verantwoorde en comfortabele sta op stoel aan te meten. Dit kan zowel een leren als stoffen sta op stoel zijn. Geheel naar uw voorkeur en ons inzicht meten onze professionals u een sta op stoel aan die perfect bij uw lichaam past. Daarna wordt deze op maat gemaakt voor u. Het gevolg? Een sta op stoel waar u veel zitplezier aan zal beleven.

relaxfauteuil kopen

Ik wil graag een sta op stoel, wat nu?

De openingstijden van ons filiaal in Hilversum zijn:

Dinsdag t/m vrijdag:  10:00 – 17:30 uur
Zaterdag: 10:00 – 17:00 uur
Zondag en maandag: gesloten

Voor vragen zijn wij bereikbaar op: 088 6220 220. Wij helpen u direct verder.

Komt u langs bij ons filiaal in Hilversum?

Ook kunnen wij u ophalen of met een aantal sta op stoelen bij u thuiskomen, zodat u zelf de deur niet uit hoeft. Plan hiervoor een afspraak in.

Thuisdemonstratie inplannen

Klanten beoordelen ons met een 8.9!

 

Bij EasySit profiteert u altijd van: