Vanaf 22 januari BTW actie! Easysit betaalt voor u de 21% BTW

Sta-op stoel Burgum

Uw specialist in sta-op stoelen in Burgum en omgeving!

Sta-op stoel Burgum (nabij Drachten)

In het Fryske dorp Burgum (in de buurt van Drachten) kunt u, behalve voor prachtige wandelroutes, terecht voor de beste sta-op stoelen en relaxbanken. Hier bevindt zich een ware specialist op het gebied van sta-op stoelen, die de nadruk legt op ergonomie, comfort en vormgeving. Perfect voor na een lange wandeling of natuurlijk voor de luie zondag. Gaat u voor leer of heeft u toch liever een stoffen sta-op stoel? Kom bij ons langs in de winkel in Burgum om te testen welke sta-op stoel het beste bij u past.

Ik wil graag komen proefzitten

 

Sta-op stoel Burgum (nabij Drachten)

Waarom een sta-op stoel van Easysit?

Easysit is al jaren een bekende naam als het gaat om sta-op stoelen. Sta-op stoelen hebben als grote voordeel, de naam zegt het al, dat het opstaan uit de fauteuil gemakkelijker wordt. Dit in combinatie met het feit dat onze adviseurs u uw sta-op stoel specialistisch aanmeten, zorgt ervoor dat u nooit meer anders zult willen. Wilt u komen proefzitten? Dit kan, de koffie staat voor u klaar in Burgum. Ook komen wij in heel Friesland, geheel vrijblijvend, bij u thuis langs om u de gewenste relaxstoel, relaxbank of relaxfauteuil aan te meten. Plan nu een gratis afspraak in!

Waarom een sta-op stoel van Easysit?

Sta-op stoel Burgum proefzitten

De openingstijden van ons filiaal in Burgum zijn:

Dinsdag t/m vrijdag:  10:00 – 17:30 uur
Zaterdag: 10:00 – 17:00 uur
Zondag en maandag: gesloten

Heeft u vragen? Wij zijn bereikbaar op: 088 6220 220. Wij helpen u direct verder.

Ook beschikken wij over een taxi-service. Dit houdt in dat wij u ophalen om sta-op stoelen of relaxbanken te komen proberen bij ons in de winkel.

 

 

Bij EasySit profiteert u altijd van:

Door de site te blijven gebruiken gaat u akkoord met cookies van EasySit. Meer informatie