Gratis parkeren voor de showroom • Gratis thuisdemo en gratis bezorging • Het beste zitadvies (afspraak maken ook mogelijk)

Sta-op stoel Apeldoorn

Uw specialist in sta-op stoelen in de omgeving van Apeldoorn!

Woont u in Apeldoorn en zoekt u een sta-op stoel?

Zoekt u een sta-op stoel? Dan bent u bij Easysit in Wezep aan het juiste adres. Easysit heeft jarenlange ervaring in de stoelenbranche en onze specialisten kunnen u dan ook voorzien van professioneel advies. De nadruk ligt bij ons op vormgeving, ergonomie en comfort. Wij meten de stoel persoonlijk bij u aan. Hierdoor weten wij zeker dat wij ook voor ú de perfecte stoel kunnen samenstellen.

De sta-op stoelen van Easysit zijn verkrijgbaar in verschillende soorten en kleuren stof en leer. Kom vrijblijvend langs in de winkel om alles te bekijken en natuurlijk om te komen proefzitten. Vanaf Apeldoorn bent u in zo’n 40 minuten in onze vestiging in Wezep.

Bekijk onze showrooms
stoel voor senioren

Zelf uw sta-op stoel samenstellen

U kunt uw sta-op stoel zelf samenstellen. Wij beschikken over een groot assortiment aan materialen en kleuren. Daarom kunnen we altijd uw perfecte stoel maken. Als u bij ons langskomt in de winkel geven wij u uitgebreid advies en meten wij de stoel specialistisch voor u op. Zo past de stoel perfect bij uw lichaamsbouw. De koffie staat voor u klaar bij ons filiaal in Wezep.

Ook komen wij in heel Nederland, geheel vrijblijvend, bij u thuis langs om u de gewenste relaxstoel, relaxbank of relaxfauteuil aan te meten. Plan nu een gratis afspraak in!

Meer informatie
stoel voor rugpatiënten

Wanneer kan ik langskomen?

Wilt u meer informatie over ons aanbod aan op maat gemaakte sta-op stoelen? U bent altijd van harte welkom in onze showroom in Wezep. Om er zeker van te zijn dat wij ruim de tijd hebben om u te helpen, kunt u het beste een afspraak maken.

Openingstijden:

Dinsdag t/m vrijdag:  10:00 – 17:30 uur
Zaterdag: 10:00 – 17:00 uur
Zondag en maandag: gesloten

Heeft u vragen? Wij zijn bereikbaar op: 088 – 6 220 220. Wij helpen u direct verder.

Ook beschikken wij over een taxi-service. Dit houdt in dat wij u ophalen om relaxstoelen te komen proberen bij ons in de winkel.

Klanten beoordelen ons met een 8,8!

 

Bij EasySit profiteert u altijd van: