Gratis parkeren voor de showroom • Gratis thuisdemo en gratis bezorging • Het beste zitadvies (afspraak maken ook mogelijk)

Sta op stoel Amersfoort

Op zoek naar een sta op stoel omgeving Amersfoort?

Sta op stoel omgeving Amersfoort

In het Gelderse plaatsje Wezep (in de buurt van Amersfoort) kunt u bij Easysit terecht voor een goede en comfortabele sta op stoel. In Wezep bevindt zich één van de drie vestigingen van Easysit met een uitgebreide collectie van sta op stoelen en relaxbanken. De sta op stoel is voor een ieder die van fijn en comfortabel zitten houdt. Ergonomie, comfort en vormgeving zijn dé drie hoofdzaken die wij bij Easysit belangrijk vinden als het gaat om het onderscheid maken tussen een goede en perfecte sta op stoel.

Easysit Wezep (omgeving Amersfoort) biedt de sta op stoel zowel in leder als in stof. Zo is er voor ieder wat wils. Wil u uitgebreid komen proefzitten? Maak dan een afspraak om er zeker van te zijn dat onze specialist u naar wens te woord kan staan.

Ik wil graag komen proefzitten

 

Een man die opstaat uit zijn sta op stoel uit Easysit nabij Amersfoort

Waarom een sta-op stoel van Easysit?

Easysit is al sinds 1992 de zitspecialist van Nederland. Het is niet voor niets dat wij al zoveel jaren meedraaien; wij staan bekend om onze service en de fijne sta op stoelen die we leveren. Het voordeel van een sta op stoel is dat het stukken eenvoudiger is om uit uw stoel te komen, naast uiteraard het grote comfort dat een sta op stoel biedt.

Onze professionals staan in Wezep (nabij Amersfoort) voor u klaar om u de gewenste leren of stoffen sta op stoel aan te meten. De stoel wordt nauwkeurig voor u aangemeten zodat deze perfect bij uw lichaam past. Na het aanmeten maken wij de stoel op maat voor u. Dit resulteert in  een relaxfauteuil die perfect bij u past. Plan hier een gratis afspraak in!

design-relaxstoel

Sta op stoel Amersfoort proefzitten

De openingstijden van ons filiaal in Wezep zijn:

Dinsdag t/m vrijdag:  10:00 – 17:30 uur
Zaterdag: 10:00 – 17:00 uur
Zondag en maandag: gesloten

Voor vragen zijn wij bereikbaar op: 088 6220 220. Wij helpen u direct verder.

Heeft u geen vervoer of bent u minder mobiel? Geen probleem. Wij komen bij u thuis langs met sta op stoelen zodat uzelf de deur niet uit hoeft. Vul hier het formulier in of bel met 088 6220220

 

 

Bij EasySit profiteert u altijd van: