Gratis parkeren voor de showroom • Gratis thuisdemo en gratis bezorging • Het beste zitadvies (afspraak maken ook mogelijk)

Relaxbank Friesland | Kom gauw langs bij Easysit!

Voor uw relaxbank in de provincie Friesland!

Relaxbank in provincie Friesland

U woont in Friesland en bent op zoek naar een nieuwe relaxbank? Laat deze dan professioneel aanmeten bij de specialisten van Easysit. Onze professionals staan in onze vestiging in Burgum voor u klaar om u een relaxbank aan te meten die perfect bij u past. Wij beschikken over verschillende soorten stoffen en leren relaxbanken, dus kom gauw proefzitten bij onze winkel in Burgum.

Bij Easysit staan we voor ergonomie, comfort en vormgeving. Door de relaxbank specialistisch op te meten zorgen we ervoor dat u op het gebied van zitplezier niks tekort komt!

Bekijk de showrooms

Bank met voetsteun

Waarom een relaxbank Friesland?

Als u kiest voor een relaxbank van Easysit heeft u keuze uit een ruim assortiment met veel verschillende opties. Zo kunt u een stoffen of leren relaxbank kiezen, of een elektrisch bediende relaxbank of een handbediende relaxbank. Ook kunt u zelf kiezen uit wel 50 verschillende kleuren en mag u zelf het arm- en poottype bepalen. Dit garandeert dat u de beste relaxbank zult kopen.

De banken zijn beschikbaar van een smalle 2-zits tot een ruime 3,5-zits. Wij helpen u in de winkel in Friesland graag verder!

Ik kom graag langs!

 

 

Relaxbank in de omgeving van Drachten, hier getest door een koppel

Ik wil graag een relaxbank kopen, en nu?

Als u een relaxbank wilt laten opmeten kunt u vrijblijvend bij ons langskomen in de showroom. Voor uitgebreid advies kunt u het beste een afspraak maken, zodat u zeker weet dat we genoeg tijd hebben om een relaxbank te vinden die aan uw wensen voldoet. U kunt ook telefonisch contact met ons opnemen op:  088 6220 220

Openingstijden voor Easysit Burgum zijn:

Dinsdag t/m vrijdag:  10:00 – 17:30 uur
Zaterdag: 10:00 – 17:00 uur
Zondag en maandag: gesloten

 

Bij EasySit profiteert u altijd van: