Gratis parkeren voor de showroom • Gratis thuisdemo en gratis bezorging • Het beste zitadvies (afspraak maken ook mogelijk)

Relaxbank Drachten | Kom langs bij Easysit!

Voor uw relaxbank in de buurt van Drachten!

Relaxbank in Drachten

Bent u op zoek naar een nieuwe relaxbank? Laat deze dan specialistisch aanmeten bij Easysit nabij Drachten. In een dorp in de omgeving van Drachten (Burgum) staan onze professionals klaar om u een relaxbank aan te meten die, wat betreft comfort en ergonomie, aan onze hoge eisen voldoet. Wij beschikken over stoffen en leren relaxbanken, dus kom gauw proefzitten bij onze winkel in Burgum.

Bij Easysit staan we voor ergonomie, comfort en vormgeving. Door de relaxbank specialistisch op te meten zorgen we ervoor dat u op het gebied van zitplezier niks tekort komt!

Bekijk onze showrooms!

Bank met voetsteun

Waarom een relaxbank Drachten?

Een relaxbank laten opmeten, hoe werkt dat eigenlijk? U komt bij ons langs in de winkel in Burgum, waar onze professionals u welkom heten met een kopje koffie (of thee). U kunt verschillende opties testen (bijvoorbeeld een stoffen of leren relaxbank), waarbij wij u kunnen voorzien van deskundig advies. Andere mogelijkheden zijn: een hoekbank, een handbediende relaxbank of een elektrisch bediende relaxbank.

Ik kom graag langs!
Goede bank met klaparmen

Ik wil graag een relaxbank, en nu?

Als u een relaxbank wilt laten opmeten kunt u vrijblijvend bij ons langskomen in de showroom. Voor uitgebreid advies kunt u het beste een afspraak maken, zodat u zeker weet dat we genoeg tijd hebben om een relaxbank te vinden die aan uw wensen voldoet. U kunt ook telefonisch contact met ons opnemen op:  088 6220 220

Openingstijden voor Easysit Burgum zijn:

Dinsdag t/m vrijdag:  10:00 – 17:30 uur
Zaterdag: 10:00 – 17:00 uur
Zondag en maandag: gesloten

Wij zien u graag in ons filiaal om u te adviseren over een relaxbank!

 

Bij EasySit profiteert u altijd van: