Draaifauteuil of draaistoel?

Easysit heeft een ruim aanbod fauteuils met een draaibaar onderstel

Op zoek naar een fijne draaifauteuil?

Bent u op zoek naar een fijne fauteuil? Niets is zo gemakkelijk als een draaifauteuil, want deze kan alle kanten op draaien. Draai de stoel bijvoorbeeld richting de tv of juist richting het zitgedeelte. Zo bent u heel flexibel en kan de draaifauteuil op elke plek in uw woonkamer staan. Bovendien is een draaifauteuil een makkelijke stoel die niet veel ruimte inneemt. Easysit heeft een breed assortiment fauteuils waarvan meer dan de helft een draaibaar onderstel heeft. Met een draaifauteuil of draaistoel van Easysit zit u altijd comfortabel.

Afspraak inplannen

maatwerk plus

Kies voor een draaifauteuil op maat!

Wij zijn gespecialiseerd in het leveren van relaxfauteuils op maat. Wanneer u kiest voor een fauteuil op maat voorkomt u vervelende lichamelijke klachten. Denk hierbij o.a. aan de juiste zithoogte en zitdiepte en een rug met de juiste ondersteuning. Kiest u voor een kuiprug of juist een vlakke rug? Belangrijk is dat u de stoel kiest die fijn zit en ook de juiste ondersteuning biedt. Een draai- relaxfauteuil heeft een verstelbare rugleuning en een wegklapbare voetklep. Dit kan zowel motorisch geleverd worden als handbediend. U kunt bij Easysit de stoel naar wens samenstellen. U heeft keuze uit meer dan 50 verschillende modellen draaifauteuils, daarnaast kiest u de opties en bekleding (stof en leer mogelijk in veel verschillende kleuren).

Draaifauteuil van Stressless

Naast de fauteuils van Easysit is Easysit ook erkend Stressless dealer in Hilversum en Barneveld. Stressless is de trendsetter voor draaistoelen en heeft zo een aantal verschillende onderstellen en voettypes. Een Stressless draaifauteuil is een losse fauteuil zonder voetklep. Een voetenbank kunt u als optie kiezen.

Collectie stressless fauteuils

draaifauteuil-of-draaistoel

Kom voor het juiste advies naar Easysit!

Wilt u meer informatie over ons aanbod aan draaifauteuils? U bent altijd van harte welkom in één van onze showrooms in Hilversum, Barneveld en Burgum. Onze adviseurs vertellen u graag alles wat de mogelijkheden zijn voor een goede draaifauteuil en meten u graag de juiste stoel aan. Om er zeker van te zijn dat wij ruim de tijd hebben om u te helpen, kunt u het beste een afspraak maken.

Openingstijden:

Dinsdag t/m vrijdag:  10:00 – 17:30 uur
Zaterdag: 10:00 – 17:00 uur
Zondag en maandag: gesloten

Heeft u vragen? Wij zijn bereikbaar op: 088 6220 220. Wij helpen u direct verder.

Ook beschikken wij over een taxi-service. Dit houdt in dat wij u ophalen om relaxstoelen te komen proberen bij ons in de winkel.

Klanten beoordelen ons met een 8.9!

Klik hier voor onze showroompagina

stressless Apeldoorn

Door de site te blijven gebruiken gaat u akkoord met cookies van Easysit. Meer informatie