Nu bij Easysit: Inruilkorting XL! Tot wel 600€ inruilkorting. Klik hier voor meer informatie!

Sta op stoel Hilversum

Voor optimaal zitcomfort en gemakkelijk opstaan

Easysit Hilversum: dé sta op stoel specialist

Easysit is al meer dan 25 jaar gespecialiseerd in relax- en sta op stoelen op maat. In onze showroom in Hilversum kunt u onze ruime collectie bekijken en uitproberen. Onze zitadviseurs geven u graag persoonlijk zitadvies. Gratis en vrijblijvend!

Bij Easysit maken we de sta op stoelen op maat in onze eigen fabriek. Hierdoor bieden we vele extra mogelijkheden aan uw stoel. U kunt kiezen voor verschillende opties en aanpassingen, zodat de stoel optimaal aan uw wensen voldoet. Zo kunt u een lendepomp in laten bouwen voor extra steun in uw rug. Of een elektrische relaxfunctie. Alles is mogelijk!

Wilt u onze sta op stoelen in alle rust bekijken? Kom dan langs in onze showroom in Hilversum. Wij ontvangen u graag met een kop koffie. Bij onze showroom kunt u gemakkelijk parkeren op ons ruime parkeerterrein.

Bezoek onze showroom in Hilversum
Easysit.nl - Dé zitspecialist van Nederland sinds 1992!

Mogelijkheden sta op stoel Hilversum

U kunt kiezen uit vele moderne sta op stoelen, allemaal uitgevoerd met een bijna onzichtbare sta op functie. Daarnaast kunt u de sta op stoel verder naar wens aan laten passen. U kunt kiezen uit meer dan 50 verschillende kleuren leer en stof. Onze zitadviseurs kunnen u alles over de mogelijkheden vertellen.

Wilt u een elektrische sta op stoel? Wilt u een stoel met of zonder accu? Het kan allemaal. Ook de hoofdsteunen zijn verstelbaar. Dit kan zowel handbediend als elektrisch. Tot slot zijn er veel verschillende poottypes mogelijk. Wilt u een ronde schijf of een mooie elegante stervoet? Deze voeten zijn beschikbaar in hout, rvs en in het zwart. Zo vindt u altijd een fauteuil die past bij uw lichaamsbouw én bij uw interieur!

Bent u benieuwd naar ons aanbod? Bekijk alle sta op stoelen alvast online!

Bekijk alle sta op stoelen
Easysit.nl - Dé zitspecialist van Nederland sinds 1992!

Wilt u de stoelen uitproberen?

U bent altijd van harte welkom in onze showroom in Hilversum. Om er zeker van te zijn dat wij ruim de tijd hebben om u te helpen, kunt u het beste een afspraak maken.

Openingstijden:

Dinsdag t/m vrijdag:  10:00 – 17:30 uur
Zaterdag: 10:00 – 17:00 uur
Zondag en maandag: gesloten

Heeft u vragen? Wij zijn telefonisch en via de mail goed bereikbaar. Wij helpen u direct verder.

 088 – 6 220 220
✉  info@easysit.nl

Ook beschikken wij over een taxi-service. Dit houdt in dat wij u ophalen om relaxstoelen te komen proberen bij ons in de winkel.

Klik hier om direct een afspraak te maken

Klanten beoordelen ons met een 8,8!

Easysit.nl - Dé zitspecialist van Nederland sinds 1992!

Bij EasySit profiteert u altijd van:

Menu

Door de site te blijven gebruiken gaat u akkoord met cookies van Easysit. Meer informatie