Gratis parkeren voor de showroom • Gratis thuisdemo en gratis bezorging • Het beste zitadvies (afspraak maken ook mogelijk)

Sta op stoel Hilversum

Voor optimaal zitcomfort en gemakkelijk opstaan

Easysit Hilversum: dé sta op stoel specialist

Easysit is al meer dan 25 jaar gespecialiseerd in relax- en sta op stoelen op maat. In onze showroom in Hilversum kunt u onze ruime collectie bekijken en uitproberen. Onze zitadviseurs geven u graag persoonlijk zitadvies. Gratis en vrijblijvend!

Bij Easysit maken we de sta op stoelen op maat in onze eigen fabriek. Hierdoor bieden we vele extra mogelijkheden aan uw stoel. U kunt kiezen voor verschillende opties en aanpassingen, zodat de stoel optimaal aan uw wensen voldoet. Zo kunt u een lendepomp in laten bouwen voor extra steun in uw rug. Of een elektrische relaxfunctie. Alles is mogelijk!

Wilt u onze sta op stoelen in alle rust bekijken? Kom dan langs in onze showroom in Hilversum. Wij ontvangen u graag met een kop koffie. Bij onze showroom kunt u gemakkelijk parkeren op ons ruime parkeerterrein.

Bezoek onze showroom in Hilversum
Sta op stoel Hilversum

Mogelijkheden sta op stoel Hilversum

U kunt kiezen uit vele moderne sta op stoelen, allemaal uitgevoerd met een bijna onzichtbare sta op functie. Daarnaast kunt u de sta op stoel verder naar wens aan laten passen. U kunt kiezen uit meer dan 50 verschillende kleuren leer en stof. Onze zitadviseurs kunnen u alles over de mogelijkheden vertellen.

Wilt u een elektrische sta op stoel? Wilt u een stoel met of zonder accu? Het kan allemaal. Ook de hoofdsteunen zijn verstelbaar. Dit kan zowel handbediend als elektrisch. Tot slot zijn er veel verschillende poottypes mogelijk. Wilt u een ronde schijf of een mooie elegante stervoet? Deze voeten zijn beschikbaar in hout, rvs en in het zwart. Zo vindt u altijd een fauteuil die past bij uw lichaamsbouw én bij uw interieur!

Bent u benieuwd naar ons aanbod? Bekijk alle sta op stoelen alvast online!

Bekijk alle sta op stoelen
Sta op stoel Hilversum

Wilt u de stoelen uitproberen?

U bent altijd van harte welkom in onze showroom in Hilversum. Om er zeker van te zijn dat wij ruim de tijd hebben om u te helpen, kunt u het beste een afspraak maken.

Openingstijden:

Dinsdag t/m vrijdag:  10:00 – 17:30 uur
Zaterdag: 10:00 – 17:00 uur
Zondag en maandag: gesloten

Heeft u vragen? Wij zijn telefonisch en via de mail goed bereikbaar. Wij helpen u direct verder.

 088 – 6 220 220
✉  info@easysit.nl

Ook beschikken wij over een taxi-service. Dit houdt in dat wij u ophalen om relaxstoelen te komen proberen bij ons in de winkel.

Klik hier om direct een afspraak te maken

Klanten beoordelen ons met een 8,8!

Sta op stoel Hilversum

Bij EasySit profiteert u altijd van:

Menu