Gratis parkeren voor de showroom • Gratis thuisdemo en gratis bezorging • Het beste zitadvies (afspraak maken ook mogelijk)

Zullen wij u even ophalen?

Service is bij ons geen streven, maar een vanzelfsprekendheid. Wij denken dan ook graag met onze klanten mee. Onze gratis* taxiservice is daar een goed voorbeeld van. Heeft u geen vervoer? Dan wordt u keurig opgehaald en weer  teruggebracht.

*Gratis tot 30km rond onze showrooms.

Slimme techniek

Speciaal voor mensen die moeite hebben met opstaan, biedt Easysit stoelen met een sta op functie. Een onzichtbaar helpende hand bij het opstaan. Deze op maat gemaakte stoelen zijn een uitkomst voor iedereen die een dagje ouder wordt of lichamelijke klachten heeft. Omdat een sta op stoel geheel gemaakt wordt volgens uw postuur, beperkingen en wensen zit hij uiterst comfortabel. Daardoor profiteert u van een comfortabele zit en een optimale ondersteuning. En door de enorme keuze in bekleding, model en kleur is er altijd een stoel die perfect past in uw interieur.

Snelle levering

Easysit is al meer dan twintig jaar gespecialiseerd in het vervaardigen van sta op stoelen, relaxfauteuils en banken met een onovertroffen zitcomfort. Optioneel met extra functies om zitten en opstaan gemakkelijker te maken en uw lichaam optimaal te ondersteunen. Denk bijvoorbeeld ook aan een relaxstand, verstelbare steunen of een draaiplateau. Deze mooie zitmeubels worden stuk voor stuk op maat gemaakt in onze eigen fabriek in Burgum. Zo houden we alles in eigen hand. Uw garantie voor hoge kwaliteit en snelle levering.

Ontdek zelf waarom onze comfortstoelen zo’n succes zijn en breng vrijblijvend een bezoek aan onze showroom. Wij halen u graag even op.

Roel Brouwer 088-6220220

portret Roel

Bij EasySit profiteert u altijd van:

Menu