Gratis parkeren voor de showroom • Gratis thuisdemo en gratis bezorging • Het beste zitadvies (afspraak maken ook mogelijk)

Comfortabel en zacht zitten begint bij de juiste stoel. Een zachte stoel geheel op maat met de juiste balans tussen vormgeving, ergonomie en comfort. Helaas zitten er nog teveel mensen in een stoel die weliswaar wel prachtig in de woonkamer past, maar niet bij de persoon zelf. Wanneer een stoel niet op maat is dan kan het vervelende lichamelijke klachten veroorzaken. Dit kunt u dus voorkomen met een stoel op maat en met het juiste zitcomfort.

Op zoek naar een zachte stoel met de juiste ondersteuning?

Bij een zachte stoel is het belangrijk dat u wel de juiste ondersteuning krijgt. Easysit levert al meer dan 25 jaar relaxstoelen, comfortbanken en sta op stoelen op maat. De adviseurs van Easysit adviseren u graag en laten u bij een bezoek aan één van onze showrooms of bij een thuispassing de beste en de meest zachte stoelen zien en u moet het vooral zelf ervaren. Door de toepassing van speciaal softex koudschuim of traagschuim en de ergonomische vorm ervaart u uitmuntend en ongeëvenaard zitcomfort van Easysit.

Mogelijkheden zachte stoel:

De stoelen van Easysit zijn te verkrijgen als vaste stoel, relax stoel (verstelbare rug en voetklep) en sta op stoel (relaxstoel met geïntegreerde sta op functie) en u kunt kiezen uit een handbediende versie of motorisch. Elke stoel wordt volledig op maat gemaakt, u moet dus vooral denken aan de juiste zithoogte en zitdiepte. Alle stoelen zijn standaard voorzien van een topswing (verstelbare hoofdsteun). Elke stoel is leverbaar in wel meer dan 50 kleuren leder of stof. Daarnaast zijn er nog vele extra aanpassingen mogelijk, denk hierbij aan een lendepomp (voor extra ondersteuning), accu of nekkussen op maat. Ook kunt u kiezen voor de optie stoelverwarming zodat u heerlijk kunt ontspannen in een warme zachte stoel.

Zachte stoel op maat? Easysit, de zitspecialist van Nederland

Ervaar en test het ultieme zitcomfort!

Kom vrijblijvend langs in één van onze showrooms (Burgum, Wezep of Hilversum) en ervaar de zachte stoelen van Easysit. Onze adviseurs luisteren graag naar uw wensen en denken met u mee. Wij hebben meer dan 25 jaar ervaring en kunnen u de beste zitoplossing bieden.

Is het voor u niet mogelijk om naar één van onze showrooms te komen? Onze adviseurs komen vrijblijvend met de stoelen bij u thuis zodat u thuis in alle rust kunt proefzitten.

Wilt u meer informatie? Bel: 088 – 6220 220 en u wordt direct geholpen

Bekijk hier onze stoelen: Collectie stoelen

Easysit D62 Relaxstoel

Bij EasySit profiteert u altijd van:

Menu