Gratis parkeren voor de showroom • Gratis thuisdemo en gratis bezorging • Het beste zitadvies (afspraak maken ook mogelijk)

Ervaar het zitcomfort van een Stressless stoel bij Easysit!

Wilt u het ultieme zitcomfort van een Stressless stoel ervaren? Dan nodigen wij u van harte uit in onze Stressless Comfort Studio’s in Hilversum en Barneveld.

Wij hebben hier een ruim aanbod zodat u de diverse modellen vrijblijvend kan vergelijken.

Uw nieuwe Stressless stoel of bank is verkrijgbaar in meer dan 140 levendige kleuren!

Wij leveren vijf leerkwaliteiten en maar liefst veertien stof kwaliteiten. Deze kunnen voldoen aan al uw comfort- en decoratiewensen.

Bekijk hier de collectie

Stressless stoel

Stressless – Het topmerk van Ekornes

Ekornes is de grootste meubelfabrikant in Scandinavië. Onder het merk Stressless biedt Ekornes ’s werelds meest comfortabele meubels. Stressless heeft grondige kennis van comfort en bewegingswetenschappen. Daarom kan Stressless de beste technologieën inzetten bij het maken van de stoelen. Van veringssystemen met meervoudige facetten tot schuimvulling die aansluit op uw lichaam. De unieke kussens in onze Stressless comfortfauteuils en banken omarmen en ondersteunen uw lichaam zoals u nog nooit eerder hebt ervaren.

stressless Apeldoorn

Stressless Comfort Studio’s – Easysit Hilversum en Easysit Barneveld

Wilt u ook eigenaar worden van zo’n uiterst comfortabele Stressless stoel? U vindt een uitgebreide Stressless Comfort Studio in onze showroom in Hilversum en onze showroom in Barneveld. U bent van harte welkom tijdens onze openingstijden of maak een afspraak. Dit kan telefonisch via 088 – 6 220 220.

Meer informatieThuis gratis proefzitten?

Klanten beoordelen ons met een 8.9!

stressless showrooms

zitspecialist

Stressless@Home app

Wilt u vast bekijken welke Stressless fauteuil het beste in uw interieur past? Dat kan met de Stressless@Home app! Met de app ontwerpt u eenvoudig een fauteuil op uw smartphone of tablet en plaatst u het virtueel in uw huis.

Klik hier om de app te downloaden
stressless

Bij EasySit profiteert u altijd van:

Menu

Door de site te blijven gebruiken gaat u akkoord met cookies van Easysit. Meer informatie