Dé zitspecialist van Nederland sinds 1992!

Klanten waarderen ons met een 8,7!

Lees alle 97 referenties
+

Geen mogelijkheid om zelf onze showrooms te bezoeken? Dan komen wij gewoon met onze sta op- en relax stoelen bij u thuis!

Gratis thuis proefzitten

Stressless stoel

Stressless stoel Citt High BackOm het ultieme zitcomfort van een Stressless stoel te ervaren nodigen wij u van harte uit in onze Stressless Comfort Studio in Hilversum. Wij hebben hier een ruim aanbod zodat u de diverse modellen kan vergelijken.

Stressless Stoelen

De originele Stressless zit vol innovatieve functies en heeft een ontwerp dat hem tot’s werelds meest comfortabele relaxfauteuil maakt. In de afgelopen 40 jaar hebben we het Stressless-ontwerp verfijnd, om u de meest comfortabele zitervaring te geven.

 

Stressless stoel MagicUw nieuwe Stressless stoel of -bank is verkrijgbaar in meer dan 140 levendige kleuren! Wij leveren vier leerkwaliteiten en maar liefst veertien stofkwaliteiten die kunnen voldoen aan al uw comfort- en decoratiewensen. Onze Stressless fauteuils met het karakteristieke, houten ‘zandloperonderstel’ zijn gemaakt van Europees beukenhout van hoge kwaliteit.

 

Het beter maken

Stressless stoel Jazz mediumOnder de bekleding van soepel leer en knusse stoffen zit de ware genius van technologie. Van veringssystemen met meervoudige facetten tot schuimvulling die aansluit op uw lichaam; elk aspect van de Stressless-meubels is met opzet samengebracht om u een ongeëvenaarde zitbeleving te bieden. Onze grondige kennis van comfort en bewegingswetenschappen vormen de brandstof voor onze innovatieve geest en wens om de meest comfortabele en unieke meubels ter wereld te maken.

 

De unieke kussens in onze Stressless comfortfauteuils en -banken omarmen en ondersteunen uw lichaam zoals u nog nooit eerder hebt ervaren. Ruim 40 jaar innovatie hebben ons naar een punt gebracht, waar we met ons hele hart kunnen zeggen dat onze Stressless comfortfauteuils en -banken de beste op de markt zijn. Een reden waarom wij zo’n overtuigd standpunt kunnen innemen, is dat de productie van elk klein onderdeel van een Stressless plaatsvindt in onze eigen fabrieken, in de fjorden van Noorwegen.

 

Wilt u ook eigenaar worden van zo’n uiterst comfortabele Stressless stoel? U vindt een uitgebreide Stressless Comfort Studio in onze showroom in Hilversum. U kunt langskomen tijdens onze openingstijden of maak een afspraak. Dit kan telefonisch via 088 – 6 220 220.

 

Meer informatie over onze Stressless stoelen? Thuis gratis proefzitten in een Stressless stoel?

 

 

 

Bij EasySit profiteert u altijd van:

Menu