Gratis parkeren voor de showroom • Gratis thuisdemo en gratis bezorging • Het beste zitadvies (afspraak maken ook mogelijk)

Nekklachten? Gun uw lichaam het beste comfort met Stressless

Ervaar ultiem zitcomfort met een Stressless fauteuil!

Heeft u last van nekklachten? Een Stressless fauteuil ondersteunt het lichaam op de juiste plekken. Hierdoor garanderen wij u het beste zitcomfort! Bent u nieuwsgierig naar een Stressless fauteuil? Wij nodigen u van harte uit in onze Stressless Comfort Studio’s in Hilversum en Barneveld.

Scandinavisch design

Stressless is een topmerk van Ekornes, de grootste meubelfabrikant van Scandinavië. Het merk heeft grondige kennis van comfort en bewegingswetenschappen. Daarom kan Stressless de beste technologieën inzetten bij het maken van de stoelen. Van veringssystemen met meervoudige facetten tot schuimvulling die aansluit op uw lichaam. De unieke kussens in onze Stressless comfortfauteuils en banken omarmen en ondersteunen uw lichaam zoals u nog nooit eerder hebt ervaren. Hierdoor is een Stressless fauteuil uiterst geschikt bij nekklachten.

Bekijk hier de collectie

stressless-nekklachten

Modern comfort

Een Stressless fauteuil is niet alleen comfortabel. Het Scandinavische design van de Stressless fauteuils is modern en verkrijgbaar in diverse materialen en kleuren. Hierdoor is er altijd een stoel die in uw interieur past. Zo hoeft u zich geen zorgen te maken dat uw nekklachten uw interieur verstoren.

Bekijk ons aanbod
stressless-nekklachten

Stressless Comfort Studio’s – Easysit Hilversum en Easysit Barneveld

Wilt u ook eigenaar worden van zo’n uiterst comfortabele Stressless fauteuil? U vindt een uitgebreide Stressless Comfort Studio in onze showroom in Hilversum en onze showroom in Barneveld. U bent van harte welkom tijdens onze openingstijden of maak een afspraak. Dit kan telefonisch via 088 – 6 220 220.

Openingstijden voor Easysit zijn:

Dinsdag t/m vrijdag:  10:00 – 17:30 uur
Zaterdag: 10:00 – 17:00 uur
Zondag en maandag: gesloten

Ook beschikken wij over een taxi-service. Dit houdt in dat wij u ophalen om relaxstoelen te komen proberen bij ons in de winkel.

Klanten beoordelen ons met een 8,8!

Maak nu een afspraak!

Stressless showrooms

relaxbanken

Bij EasySit profiteert u altijd van:

Menu

Door de site te blijven gebruiken gaat u akkoord met cookies van Easysit. Meer informatie