Wij zijn geopend met en zonder afspraak! Plan HIER uw afspraak in.

Stressless dealer? Easysit Hilversum en Easysit Barneveld

Wij zijn uw Stressless dealer!

Collectie stressless

Stressless het kwalliteits product van Ekornes

Op zoek naar een Stressless dealer? Kom naar Easysit! De fauteuils van Stressless staan bekend om het ultieme zitcomfort. Het Noorse bedrijf met meer dan 50 jaar ervaring bedachten de eerste relaxstoelen en sindsdien heeft het een ware revolutie doorgemaakt. De gepatendeerde functies het Glide en het Plus systeem bieden je het beste zitcomfort.

Easysit Stressless dealer

Wij zijn dan ook trots op onze Stressless Comfort Studio’s in onze vestigingen in Hilversum en Barneveld. Wij kunnen hier heel Midden – Nederland mee bedienen. Easysit is zelf ook een meubel fabrikant (Easysit Burgum), met eigen showrooms in Burgum, Barneveld en Hilversum. Doordat Easysit zelf meer dan 25 jaar ervaring heeft met relaxstoelen, sta op stoelen en comfortbanken, kunnen wij elke klant de beste service bieden. Wanneer u een (garantie) probleem heeft met uw stressless fauteuil dan wordt dat vanzelfsprekend verholpen door één van onze servicemonteurs van de fabriek. Alleen daarom al is Easysit uw beste Stressless dealer!

Easysit Showrooms in Barneveld en Hilversum

relaxbanken

De vele mogelijkheden van Stressless

Easysit heeft in Barneveld en Hilversum een ruime collectie aan Stressless fauteuils. Omdat Easysit alleen gespecialiseerd is en Relaxfauteuils nemen onze adviseurs uitgebreid de tijd voor u om u goed te adviseren. Er zijn veel mogelijkheden bij Stressless. Denk hierbij aan de vele stof en leersoorten maar ook aan de verschillende onderstellen. Het welbekende Classic systeem of het nieuwere Signature systeem en de Starbase onderstellen. Ook moet u de juiste maat (S, M of L) niet vergeten, de adviseurs van Easysit kijken bovendien ook altijd goed naar de juiste zithoogte. De Stressless fauteuils kunnen met verschillende zithoogtes geleverd worden. Afhankelijk wat voor onderstel u kiest kunnen onze adviseurs de zithoogte verhogen door verhogingsringen of blokjes.

Laat u daarom goed adviseren!

Adviseur R. Brouwer - Stressless dealer

Meer informatie

Er is nog veel meer mogelijk bij Stressless, onze adviseurs vertellen u er graag meer over. Kom vrijblijvend langs in één van onze showrooms in Barneveld of Hilversum. Voor meer informatie, bel met 088 – 6220 220 of neem contact op door op onderstaande link te klikken.

Graag tot ziens bij Easysit, uw Stressless dealer! Ga hier naar onze showroompagina

Meer informatie aanvragen

Stressless dealer? Easysit Hilversum en Easysit Barneveld

Bij EasySit profiteert u altijd van:

Menu

Door de site te blijven gebruiken gaat u akkoord met cookies van Easysit. Meer informatie