Gratis parkeren voor de showroom • Gratis thuisdemo en gratis thuis bezorgd • Het beste zitadvies (afspraak maken ook mogelijk)

Stressless bank

Ervaar ultiem zitcomfort met een Stressless bank!

Wilt u het zitcomfort van een Stressless bank ervaren? Dan nodigen wij u van harte uit in onze Stressless Comfort Studio’s in Hilversum en Barneveld.

Stressless is een topmerk van Ekornes, de grootste meubelfabrikant van Scandinavië. Stressless heeft grondige kennis van comfort en bewegingswetenschappen. Daarom kan Stressless de beste technologieën inzetten bij het maken van de stoelen. Van veringssystemen met meervoudige facetten tot schuimvulling die aansluit op uw lichaam. De unieke kussens in onze Stressless comfortfauteuils en banken omarmen en ondersteunen uw lichaam zoals u nog nooit eerder hebt ervaren.

Bekijk hier de collectie

stressless-bank

Wat zijn de mogelijkheden?

Wij verkopen twee modellen banken van Stressless: de Stressless Legend en de Stressless Wave. Onze Stressless banken zijn leverbaar in diverse materialen en kleuren. Beide modellen laten u onmiddellijk het luxueuze gevoel van volledige ontspanning ervaren.

Heeft u interesse in een bank met relaxfunctie, of een hoekbank? Naast de Stressless banken hebben wij een ruim aanbod aan banken van ons eigen merk. Net als de Stressless banken verzekeren wij u met deze banken van ultiem zitcomfort.

Bekijk ons aanbod
stressless-bank

Stressless Comfort Studio’s – Easysit Hilversum en Easysit Barneveld

Wilt u ook eigenaar worden van zo’n uiterst comfortabele Stressless bank? U vindt een uitgebreide Stressless Comfort Studio in onze showroom in Hilversum en onze showroom in Barneveld. U bent van harte welkom tijdens onze openingstijden of maak een afspraak. Dit kan telefonisch via 088 – 6 220 220.

Openingstijden voor Easysit zijn:

Dinsdag t/m vrijdag:  10:00 – 17:30 uur
Zaterdag: 10:00 – 17:00 uur
Zondag en maandag: gesloten

Ook beschikken wij over een taxi-service. Dit houdt in dat wij u ophalen om relaxstoelen te komen proberen bij ons in de winkel.

Klanten beoordelen ons met een 8,8!

Maak nu een afspraak!

Stressless showrooms

relaxbanken

Bij EasySit profiteert u altijd van:

Menu

Door de site te blijven gebruiken gaat u akkoord met cookies van Easysit. Meer informatie