Gratis parkeren voor de showroom • Gratis thuisdemo en gratis bezorging • Het beste zitadvies (afspraak maken ook mogelijk)

Wilt u ultiem zitcomfort ervaren?

Woont u in Apeldoorn en wilt u het ultieme zitcomfort van een Stressless fauteuil ervaren? Dan nodigen wij u van harte uit in onze Stressless Comfort Studio’s in Barneveld. Vanaf Apeldoorn bent u in zo’n 40 minuten bij onze showroom in Barneveld. Wij hebben hier een ruim aanbod zodat u de diverse modellen vrijblijvend kan vergelijken.

Wij leveren de fauteuils in vijf leerkwaliteiten en maar liefst veertien stof kwaliteiten. Deze kunnen voldoen aan al uw comfort- en decoratiewensen. Naast fauteuils leveren wij ook banken van Stressless.

Bekijk de collectie
stressless Apeldoorn

Topmerk van Ekornes

Ekornes is de grootste meubelfabrikant in Scandinavië. Onder het merk Stressless biedt Ekornes ’s werelds meest comfortabele meubels. Het merk heeft grondige kennis van comfort en bewegingswetenschappen. Daarom kunnen de beste technologieën ingezet worden bij het maken van de fauteuils en banken. Van veringssystemen met meervoudige facetten tot schuimvulling die aansluit op uw lichaam. De unieke kussens in deze comfortfauteuils en banken omarmen en ondersteunen uw lichaam zoals u nog nooit eerder hebt ervaren.

Comfort Studio Barneveld

 

stressless Apeldoorn

Easysit Barneveld

Wilt u ook eigenaar worden van zo’n uiterst comfortabele fauteuil? U vindt een uitgebreide Stressless Comfort Studio in onze showroom in Barneveld. U bent van harte welkom tijdens onze openingstijden. Om er zeker van te zijn dat wij ruim de tijd hebben om u te helpen, kunt u het beste een afspraak maken.

Openingstijden:

Dinsdag t/m vrijdag:  10:00 – 17:30 uur
Zaterdag: 10:00 – 17:00 uur
Zondag en maandag: gesloten

Heeft u vragen? Wij zijn bereikbaar op: 088 6220 220. Wij helpen u direct verder.

Ook beschikken wij over een taxi-service. Dit houdt in dat wij u ophalen om relaxstoelen te komen proberen bij ons in de winkel.

Klanten beoordelen ons met een 8,8!

Bekijk onze showrooms

relaxbanken

Bij EasySit profiteert u altijd van:

Menu

Door de site te blijven gebruiken gaat u akkoord met cookies van Easysit. Meer informatie