Gratis parkeren voor de showroom • Gratis thuisdemo en gratis bezorging • Het beste zitadvies (afspraak maken ook mogelijk)

Stressless actie

Ontvang tot 31 juli 30% korting op alle Stressless London modellen

Neem de tijd om u te ontspannen!

We moeten allemaal de tijd nemen om thuis te ontspannen en de dagelijkse routine even te vergeten – zeker nu in deze uitdagende weken en maanden. Maak van uw huis ook een ontspanningsoase en bespaar nog tot eind juli 30% op onze relaxfauteuil Stressless London!

Het ontwerp van de Stressless London is geïnspireerd op de swinging 60’s en is uitgevoerd met het comfort dat u van Stressless gewend bent. Het model is zowel met een hoge, als met een lage rugleuning verkrijgbaar. Daarnaast kunt u kiezen voor een aluminium of een zwart onderstel.

Wilt u deze Stressless fauteuil uitproberen? Dat kan vrijblijvend in onze showrooms met Stressless Comfort Studio in Hilversum en Barneveld. Wij verwelkomen u graag.

Bezoek onze Stressless Comfort Studio
Stressless Actie

Wilt u komen proefzitten?

U bent altijd van harte welkom in onze showrooms met Stressless Comfort Studio in Hilversum en Barneveld. Daar kunt u in alle rust onze collectie uitproberen. Onze zitadviseurs helpen u graag. Om er zeker van te zijn dat wij ruim de tijd hebben om u te helpen, kunt u het beste een afspraak maken.

Openingstijden:

Dinsdag t/m vrijdag:  10:00 – 17:30 uur
Zaterdag: 10:00 – 17:00 uur
Zondag en maandag: gesloten

Heeft u vragen? Wij zijn telefonisch en via de mail goed bereikbaar. Wij helpen u direct verder.

 088 – 6 220 220
✉  info@easysit.nl

Ook beschikken wij over een taxi-service. Dit houdt in dat wij u ophalen om sta op stoelen te komen proberen bij ons in de winkel.

Klik hier om een afspraak te maken

Klanten beoordelen ons met een 8,8!

Stressless actie

Bij EasySit profiteert u altijd van:

Menu

Door de site te blijven gebruiken gaat u akkoord met cookies van Easysit. Meer informatie