Gratis parkeren voor de showroom • Gratis thuisdemo en gratis bezorging • Het beste zitadvies (afspraak maken ook mogelijk)

Strakke relaxbank | Voor een modern interieur

Kom voor een strakke relaxbank langs bij Easysit!

Bent u op zoek naar een relaxbank, maar bent u bang dat deze bank niet mooi aansluit bij uw moderne inrichting? Kom dan naar Easysit. Het relaxsysteem bij onze banken en stoelen is nagenoeg onzichtbaar weggewerkt. Bovendien leveren wij maatwerk. Bij ons kiest u uit verschillende breedte- en zithoogtematen. Daarom zit u op een strakke relaxbank van Easysit veel beter en stapt u gemakkelijker uit. Verder leveren wij veel (bijpassende) stoelen, fauteuils en relaxfauteuils.

Bekijk hier de relaxbank B80

Wat houdt dat in, een strakke relaxbank?

Wat wij bij Easysit vaak tegenkomen, is dat mensen een verouderd model relaxbank in de woonkamer hebben staan. Echter, in de loop van de tijd is de techniek dusdanig ontwikkeld dat een relaxbank er niet ouboullig uit hoeft te zien. We hebben een ruim aanbod aan strakke, moderne relaxbanken die we speciaal aan uw lichaam kunnen aanpassen. Kom bij ons langs in de winkel om de mogelijkheden door te nemen met onze adviseurs. Easysit heeft vestigingen in Burgum, Wezep en Hilversum. Onze adviseurs staan voor u klaar met een kopje koffie en goed advies.

Neem een kijkje in de showrooms!

Contactgegevens Easysit

Als u een relaxbank wilt laten opmeten kunt u vrijblijvend bij ons langskomen in de showroom. Voor uitgebreid advies kunt u het beste een afspraak maken, zodat u zeker weet dat we genoeg tijd hebben om een relaxbank te vinden die aan uw wensen voldoet. U kunt ook telefonisch contact met ons opnemen op:  088 6220 220.

Openingstijden voor Easysit zijn:

Dinsdag t/m zaterdag:  10:00 – 17:00 uur
Zondag en maandag: gesloten

Wij zien u graag in één van onze showrooms om u te adviseren over een relaxbank!

Bij EasySit profiteert u altijd van:

Menu