Ook nog deze dagen bij Easysit: inruilkorting XL! Van 1 t/m 8 april ontvangt u tot wel €600,- inruilkorting bij uw aankoop. Wij zijn gewoon open!

Stoel tegen rugpijn?

Wij leveren de stoelen met het juiste comfort en de juiste steun. Laat u door ons adviseren

Easysit helpt u graag bij het vinden van uw optimale stoel tegen rugpijn. In onze fabriek te Burgum maken wij uw stoel op maat.

Rugklachten 8Als u vaak last van uw rug heeft, is een goede stoel voor rugproblemen heel belangrijk, maar u wilt natuurlijk ook een stoel in huis die mooi bij uw meubels past. Bij Easy Sit heeft u keus uit een groot aantal modellen, in stof of leer, en in alle mogelijke kleuren.

lendepompDe Easy Sit adviseur meet de stoel aan, naar uw lichaamsmaten. Bovendien wordt er nauwkeurig op gelet of de rugleuning de natuurlijke vorm van uw rugwervel goed ondersteunt. In overleg worden de meeste Easy Sits, voor mensen met rugproblemen, voorzien van een ingebouwde lendenpomp.

En wat ook zo mooi is: de stoel is geschikt voor een sta-op-mechanisme. U kunt nu misschien nog wel zelfstandig opstaan, maar mocht dat niet meer zo goed lukken, dan hoeft u geen nieuwe stoel te kopen, maar bouwt Easy Sit het sta-op-mechanisme voor u in. Dat is nu maatwerk!

Bel of mail ons voor een vrijblijvende thuisdemonstratie of bezoek 1 van onze showrooms.

LET OP: Wij willen dat u de juiste keuze maakt. Kom daarom naar 1 van onze showrooms of vraag een thuis demonstratie aan. Profiteer van onze jarenlange ervaring en onze vakbekwame adviseurs, zodat u straks met recht kunt zeggen:”mijn nieuwe Relaxfauteuil heeft de juiste balans tussen vormgeving, comfort en ergonomie!”

ergonomisch-zitten

Kunt u niet langskomen?

Wij bieden u een gratis taxiservice of komen gratis en vrijblijvend met de stoelen bij u thuis.

Wilt u ook comfortabel zitten en gemakkelijk opstaan. Maak dan een keuze uit onderstaande reactie opties of bel met 088 – 6 220 220.

Meer informatie over onze stoelen? Thuis gratis proefzitten?

Bij EasySit profiteert u altijd van:

Menu

Door de site te blijven gebruiken gaat u akkoord met cookies van EasySit. Meer informatie