Gratis parkeren voor de showroom • Gratis thuisdemo en gratis bezorging • Het beste zitadvies (afspraak maken ook mogelijk)

Stoel voor rugpatienten

Kies voor de juiste zithouding en goede ondersteuning een Easysit fauteuil

Op maat gemaakte stoelen van Easysit

Onderzoek heeft uitgewezen dat veel rug- en andere lichamelijke klachten worden veroorzaakt door een verkeerde zithouding. Een slechte stoel kan de rug langdurig plaatselijk belasten. Dit kan uiteindelijk behoorlijke klachten veroorzaken, zoals moeite met opstaan, rugpijn, trombose, hoofdpijn of zelfs kans op een hernia.

De sta-op en relaxstoelen van Easysit worden perfect aan uw lichaam en behoeftes aangemeten en daarna op maat voor u gemaakt. Hierdoor kan de hele fauteuil worden aangepast op uw lichaamsbouw. Het resultaat: een fauteuil die heerlijk zit én die uw rug op de juiste manier ondersteunt.

Bovendien is bij de meeste Easysit stoelen een ingebouwde lendepomp leverbaar. Dit is een grote uitkomst voor rugpatiënten.

Benieuwd naar ons aanbod?

Klik hier om de collectie te bekijken
Zorgstoel

Maatwerk stoel rugpatiënten

Bij veel aandoeningen of problemen is een stoel op maat gewenst. Daarom verzorgt Easysit maatwerk oplossingen. Hierbij wordt bij een stoel voor rugpatiënten gelet op:

  • juiste zithoogte, zitdiepte, en zitbreedte
  • goede lende-ondersteuning (eventueel met ingebouwde lendepomp),
  • geschikte hoofd- en neksteun,
  • juiste zithoek,
  • passende hoogte van de armleggers,
  • en juiste ondersteuning van de wervelkolom.

Dit alles kan bij Easysit worden verwerkt in een moderne stoel met een sierlijke en compacte uitstraling. Daarom hebben wij altijd een fauteuil die past bij uw interieur.

U kunt de stoelen van Easysit in alle rust uitproberen in één van onze showrooms in Hilversum, Wezep en Burgum. Onze medewerkers staan klaar om u te helpen.

Bekijk onze showrooms
stoel voor rugpatiënten

Wanneer kan ik langskomen?

Wilt u meer informatie over ons aanbod? U bent altijd van harte welkom in één van onze showrooms in Hilversum, Wezep en Burgum. Om er zeker van te zijn dat wij ruim de tijd hebben om u te helpen, kunt u het beste een afspraak maken.

Openingstijden:

Dinsdag t/m vrijdag: 10:00 – 17:30 uur
Zaterdag: 10:00 – 17:00 uur
Zondag en maandag: gesloten

Heeft u vragen? Wij zijn bereikbaar op: 088 – 6 220 220. Wij helpen u direct verder.

Ook beschikken wij over een taxi-service. Dit houdt in dat wij u ophalen om relaxstoelen te komen proberen bij ons in de winkel.

Klik hier om online een afspraak te maken

Klanten beoordelen ons met een 8,8!

Stoel voor rugpatienten

Bij EasySit profiteert u altijd van:

Menu