Gratis parkeren voor de showroom • Gratis thuisdemo en gratis bezorging • Het beste zitadvies (afspraak maken ook mogelijk)

Gratis sta-op functie t.w.v. 525 euro

Opa en oma dag: dat verdient een cadeautje

In de maand juni vieren we comfort en familie met ongekende acties! Bij aankoop van een relaxstoel of fauteuil ontvangt u niet alleen een gratis sta-op functie ter waarde van 525,- euro*, maar we maken de maand nog specialer met een extra cadeau ter ere van de Nationale Opa en Oma dag op dinsdag 4 juni.

Gratis Sta-Op Functie

Bij aankoop van een relaxfauteuil of sta-op stoel tijdens de maand juni voegen we automatisch een sta-op functie toe zonder extra kosten. Deze functie, normaal een optie van 525,- euro, ondersteunt u bij het makkelijk opstaan uit uw stoel. Dit is ideaal voor extra comfort en zelfstandigheid.

Vier Nationale Opa en Oma Dag

Omdat we op dinsdag 4 juni Nationale Opa en Oma Dag vieren, gaan we een stap verder. Bij een aankoop gedurende de maand juni ontvangt u een Dagje Uit cadeaukaart ter waarde van 100 euro. Gebruik deze cadeaukaart om kostbare momenten te creëren en eropuit te gaan met uw (klein)kinderen of geliefden.

Hoe werkt het?

  • Kies uw relaxstoel of fauteuil uit onze collectie
  • De gratis sta-op functie wordt tijdens de aankoop verwerkt
  • Ontvang de Dagje Uit cadeaukaart direct bij uw aankoop

Waarom kiezen voor onze relaxstoelen?

  • Comfort op maat: aangepast aan uw wensen, van materiaal tot functies
  • Hoogwaardige kwaliteit: Duurzaamheid en comfort die jaren meegaan
  • Stijlvolle designs: Modern, klassiek, of eigentijds, passend bij elk interieur

Kom langs in onze showroom

In onze showrooms in Burgum, Hilversum en Wezep staan onze experts klaar om u persoonlijk en onafhankelijk te adviseren. Profiteer van deze geweldige actie en verhoog uw levenskwaliteit met een kleine toevoeging aan uw huis.

Alle relaxstoelen Alle banken Alle sta-op stoelen

*Het aanbod kan per filiaal wisselen. De inruilwaarde is op basis van de aankoop van een nieuw meubel. Vraag in de winkel naar de mogelijkheden.

Sta op weken bij Easysit

Bij EasySit profiteert u altijd van:

Menu