Gratis parkeren voor de showroom • Gratis thuisdemo en gratis bezorging • Het beste zitadvies (afspraak maken ook mogelijk)

Sta op stoel in Wezep (bij Zwolle)? Ruime keuze!

Kom naar de dichtstbijzijnde showroom in Zwolle!

Zoekt u een sta op stoel?

Woont u in de omgeving van Zwolle en bent u op zoek naar een sta op stoel? Dan bent u bij Easysit aan het juiste adres! Onze medewerkers in Wezep staan voor u klaar in onze showroom om u de juiste sta op stoel te adviseren. Dit is een op maat gemaakte stoel voor iedereen die een dagje ouder wordt, een spierziekte heeft of gewoon moeite heeft met opstaan. Veel van onze stoelen hebben een verborgen sta op functie, waardoor het niet op zal vallen dat de stoel gemaakt is om u te helpen.

Maatwerk stoelen van Easysit

Deze stijlvolle stoelen worden in onze eigen fabriek geheel aangepast naar uw lichaamsmaten, beperkingen en wensen. Daardoor profiteert u van de meest comfortabele zithouding, optimale ondersteuning én een snelle levertijd. Door de ruime keuze in model, bekledingstypes (leer, stof of stamskin) en kleur is er altijd een stoel die perfect past in uw interieur.

Bent u benieuwd naar ons aanbod? Bekijk alle stoelen alvast online!

Bekijk onze sta op stoelen
Opsta stoel

De showroom bezoeken?

Wilt u onze collectie sta op stoelen bekijken en uitproberen? Dat kan in onze showroom in Hilversum. U bent altijd van harte welkom. Om er zeker van te zijn dat wij ruim de tijd hebben om u te helpen, kunt u het beste een afspraak maken.

Openingstijden:

Dinsdag t/m vrijdag:  10:00 – 17:30 uur
Zaterdag: 10:00 – 17:00 uur
Zondag en maandag: gesloten

Heeft u vragen? Wij zijn telefonisch en via de mail goed bereikbaar. Wij helpen u direct verder.

 088 – 6 220 220
✉  info@easysit.nl

Ook beschikken wij over een taxi-service. Dit houdt in dat wij u ophalen om relaxstoelen te komen proberen bij ons in de winkel.

Ik wil een afspraak maken

Klanten beoordelen ons met een 8,8!

Sta op stoel Wezep

Bij EasySit profiteert u altijd van:

Menu