Gratis parkeren voor de showroom • Gratis thuisdemo en gratis bezorging • Het beste zitadvies (afspraak maken ook mogelijk)

U woont in Nieuwegein en bent een sta op stoel nodig?

Direct contact opnemen

Kom dan naar Easysit. Easysit is de specialist in sta op stoelen voor midden en noord Nederland. U bent van harte welkom in één van onze showrooms waar wij veel verschillende sta op stoelen aanbieden. Easysit biedt ook de mogelijkheid voor een sta op stoel demonstratie aan huis. Wanneer het voor u lastig is om naar de showroom te komen dan komen wij met onze sta op stoelen bij u om u de perfecte stoel aan te meten.

Een sta op stoel zorgt ervoor dat u makkelijk kunt opstaan uit uw stoel. Met één druk op de knop komt de stoel omhoog en kantelt iets naar voren. U kunt zo zonder veel inspanning gemakkelijk opstaan maar ook weer gaan zitten. Een sta op stoel voorkomt het ‘ploffen’ in een stoel.

Maatwerk sta op stoel Nieuwegein

Naast de sta op functie moet de sta op stoel ook ergonomisch van vorm zijn. Zodat u gewoon goed kunt zitten in uw stoel maar dan moet de stoel wel op maat zijn gemaakt. Easysit kan maatwerk sta op stoelen leveren doordat we beschikken over een eigen fabriek. Wij produceren hier de meeste stoelen en er worden stoelen op maat gemaakt. Denk aan de juist zithoogte en zitdiepte maar ook de zitbreedte en rughoogte kunnen wij op maat maken.

Maatwerk sta op stoel

Het aanmeten van een sta op stoel in Hilversum

Ervaar en test het beste zitcomfort!

Wilt u vrijblijvend weten wat de mogelijkheden zijn van een Easysit Sta op stoel? Kom vrijblijvend naar één van onze showrooms voor het aanmeten of proefzitten van een sta op stoel. Wij luisteren graag naar uw wensen en denken graag met u mee.

Thuis demonstratie sta op stoel Nieuwegein?

Bel 088-6220 220 voor een afspraak. Wij maken dan een selectie van 4 of 5 stoelen die wij dan meenemen. U kunt ze dan thuis één voor één proberen en onder tussen meten wij de juiste maten op.

Thuisdemonstratie aanvragen

Thuisdemonstratie sta op stoel Den Haag

Impressie Easysit fabriek (Burgum Friesland)

Bij EasySit profiteert u altijd van:

Menu