Gratis parkeren voor de showroom • Gratis thuisdemo en gratis bezorging • Het beste zitadvies (afspraak maken ook mogelijk)

Bent u of een familielid van u een sta op stoel nodig en u woont in Leeuwarden? Easysit in Burgum is de sta op stoel specialist voor heel Friesland. Al meer dan 25 jaar maakt Easysit sta op stoelen op maat.

Bent u of uw familielid niet in staat om naar onze showroom in Burgum te komen? Dan kunt u een thuispassing aanvragen. Onze adviseur uit Burgum komt dan met een aantal sta op stoelen bij u thuis en adviseert u de juiste stoel. Hij neemt pas materialen mee zodat hij direct de juiste maten kan noteren en zo krijgt u uw eigen persoonlijke sta op stoel.

Maak een afspraak

Functies van een sta op stoel

De meeste sta op stoelen zijn 2 of 3-motorig. Dit houdt in dat de stoel naast de sta op functie ook de mogelijkheid biedt om de rugleuning en de voetklep in de juiste stand te zetten. Dit is eenvoudig te bedienen via een bediening aan snoer. Zo kunt u heerlijk ontspannen of eventueel een middagslaapje doen in de stoel.

Sta op stoel Leeuwarden

Een sta op stoel zorgt ervoor dat u makkelijker kunt opstaan uit de stoel. Bij veel mensen op oudere leeftijd kost het opstaan uit de stoel veel kracht. Wanneer u de stoel met één druk op de knop in de sta op stand zet kunt u moeiteloos opstaan uit uw stoel. Naast het helpen met opstaan zorgt de stoel ervoor dat u ook weer zonder gevaren kunt gaan zitten.

Maatwerk van Easysit

Een te kleine stoel of een te grote stoel kan voor veel lichamelijke klachten zorgen. Kies daarom voor een stoel op maat. De juist zithoogte en zitdiepte zijn belangrijk voor een ergonomische zit, bovendien moeten de arm- en rugleuning u de juiste ondersteuning geven. De stoel zorgt ervoor dat u in de juiste zithouding blijft zitten.

Meer informatie over maatwerk

Design relaxstoel

Service en reparatie in Leeuwarden

Wij hebben veel klanten al voorzien van een sta op stoel waaronder ook veel in Leeuwarden. Ook doen wij veel aanpassingen en verrichten wij reparaties aan sta op stoelen. Door onze eigen fabriek kunnen wij de beste service bieden.

Kom naar onze showroom voor goed advies en een ruime keuze aan sta op stoelen. Ervaar het maatwerk van Easysit voor sta op stoel Leeuwarden.

Sta op stoel in Leeuwarden bij u thuis aanmeten

Bel met 088-6220 220 en maak een afspraak. Wij stellen u een aantal vragen en aan de hand daarvan nemen wij een aantal sta op stoelen mee naar u toe. Ook kunt u zo uitgebreid proef zitten in één van onze ergonomische stoelen.

Thuispassing afspraak maken

Thuisdemonstratie sta op stoel Den Haag

Easysit fabriek in Burgum – Sta op stoel Leeuwarden

Bij EasySit profiteert u altijd van:

Menu