Gratis parkeren voor de showroom • Gratis thuisdemo en gratis bezorging • Het beste zitadvies (afspraak maken ook mogelijk)

Sta-op stoel Leeuwarden

Uw specialist in sta-op stoelen in Leeuwarden en omgeving!

Woont u in Leeuwarden en op zoek naar een sta-op stoel?

Woont u in de Friese hoofdstad Leeuwarden en bent u op zoek naar een nieuwe sta-op stoel? Dan bent u bij Easysit aan het juiste adres. Easysit heeft jarenlange ervaring in de stoelenbranche en onze specialisten kunnen u dan ook voorzien van professioneel advies. De nadruk ligt bij ons op vormgeving, ergonomie en comfort. Hierdoor weten wij zeker dat wij ook voor ú de perfecte stoel kunnen samenstellen.  Perfect voor na een lange wandeling of natuurlijk voor de luie zondag.

De sta-op stoelen van Easysit zijn verkrijgbaar in verschillende soorten stof en leer. Kom bij ons langs in de winkel om te testen wat het beste bij u past.

Ik wil graag komen proefzitten

 

sta-op-stoel

Een sta-op stoel in Leeuwarden en omgeving

U kunt uw sta-op stoel zelf samenstellen, wij beschikken over een groot assortiment aan materialen en kleuren. Als u bij ons langskomt in de winkel geven wij u uitgebreid advies en meten wij de stoel specialistisch voor u op, zodat deze perfect bij uw lichaam past. De koffie staat voor u klaar bij ons filiaal in Burgum. Ook komen wij in heel Friesland, geheel vrijblijvend, bij u thuis langs om u de gewenste relaxstoel, relaxbank of relaxfauteuil aan te meten. Plan nu een gratis afspraak in!

design-relaxstoel

Proefzitten sta-op stoel Leeuwarden en omgeving

De openingstijden van ons filiaal in Burgum zijn:

Dinsdag t/m vrijdag:  10:00 – 17:30 uur
Zaterdag: 10:00 – 17:00 uur
Zondag en maandag: gesloten

Heeft u vragen? Wij zijn bereikbaar op: 088 6220 220. Wij helpen u direct verder.

Ook beschikken wij over een taxi-service. Dit houdt in dat wij u ophalen om sta-op stoelen of relaxbanken te komen proberen bij ons in de winkel.

 

 

Bij EasySit profiteert u altijd van: