Gratis parkeren voor de showroom • Gratis thuisdemo en gratis bezorging • Het beste zitadvies (afspraak maken ook mogelijk)

Sta op stoel Gelderland

Easysit Wezep helpt u graag!

U woont in Gelderland en u bent een sta op stoel nodig?

Dan bent u bij Easysit op het juiste adres. Met een showroom in Wezep zijn wij de zitspecialist voor Sta op stoel Gelderland. U bent van harte welkom in onze showroom waar wij een grote collectie sta op stoelen aanbieden in verschillende vormen en maten. Is het voor u lastig om naar de showroom te komen? Dan bieden wij u de mogelijkheid om de sta op stoel bij u thuis uit te proberen. Hiernaast vindt u het adres en onze openingstijden.

Sta op stoel Gelderland? Kom proefzitten of vraag een thuispassing aan

Wilt u meer informatie over het opmeten of de aankoop van een sta op stoel op maat gemaakt? Wij komen vrijblijvend bij u thuis wanneer u dat wenst. Daarvoor kunt u een afspraak maken met één van onze adviseurs.

Bel: 088 – 6220 220 voor meer informatie

 

 

 

Collectie Sta op stoelen Easysit

Sta op stoel Napels

Sta op stoel Gelderland? Easysit Wezep helpt u graag!

Wat zijn de voordelen van een sta op stoel van Easysit? En hoe onderscheid zich een goede sta op stoel? Wij vertellen u dit graag!

Easysit heeft een eigen fabriek in Burgum. Omdat Easysit zelf de stoelen maakt kunnen wij de stoel compleet op maat maken. Denk hierbij vooral aan de juiste zitdiepte en zithoogte, maar ook bij een aantal sta op stoelen kan Easysit de zitbreedte, rughoogte, armleuning hoogte aanpassen aan uw lichaamsmaten. Het is heel belangrijk dan u de juiste lende en wervelkolom ondersteuning krijgt. Een verkeerde maat kan al snel meer lichamelijke klachten opleveren en dit wilt u juist voorkomen.

 

Sta op stoel Gelderland

Kom naar Easysit Wezep voor het juiste advies!

Naast sta op stoelen biedt Easysit u ook nog een grote collectie comfortbanken en speciaal banken voor senioren. U kunt uw sta op stoel Gelderland combineren met een op maat gemaakte bank in dezelfde kleur leder en / of stof. Kom naar onze showroom in Wezep of vraag een thuisdemonstratie aan.

Tot ziens bij Eaysit Wezep!

Showrooms Easysit

Adviseur R. Brouwer - Stressless dealer

Bij EasySit profiteert u altijd van:

Menu