Sta op stoel Barneveld. Ruime keuze!

Bekijk onze Sta op stoelen

Sta op stoel Barneveld? Laat u goed adviseren!

Speciaal voor mensen die moeite hebben met opstaan, biedt Easysit stoelen met een sta op functie. Een op maat gemaakte stoel voor iedereen die een dagje ouder wordt, een spierziekte heeft of gewoon moeite heeft met opstaan.

Sta op stoel Barneveld? Easysit maakt elke stoel op maat!

Deze stijlvolle stoelen worden in onze eigen fabriek geheel aangepast naar uw postuur, beperkingen en wensen. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een draaibare, vaste of zelfs een verrijdbare sta-opstoel. Ook is het mogelijk om een lendepomp in te bouwen zodat u ook de juiste ondersteuning krijgt voor uw rug. Daardoor profiteert u van een comfortabele zit, optimale ondersteuning én een snelle levertijd. En door de enorme keuze in model, bekledingstypes (leer of stof of stamskin) en kleur is er altijd een stoel die perfect past in uw interieur.

Bekijk hier onze sta op stoelen

Sta op stoel Barneveld? Laat u goed adviseren!

Kom vrijblijvend proefzitten in onze showroom in Barneveld of in één van onze andere showrooms. Onze adviseurs vertellen u graag alles over de mogelijkheden. Indien u niet kunt komen is er ook een mogelijkheid om met de stoelen bij u thuis te komen.Showroom Barneveld

U kunt ons telefonisch bereiken op: 088 – 6220 220

Showroom Barneveld

EasySit.nl - Dé zitspecialist van Nederland sinds 1992!

Bij EasySit profiteert u altijd van:

Menu

Door de site te blijven gebruiken gaat u akkoord met cookies van EasySit. Meer informatie