Ook nog deze dagen bij Easysit: inruilkorting XL! Van 1 t/m 8 april ontvangt u tot wel €600,- inruilkorting bij uw aankoop. Wij zijn gewoon open!

Sta op stoel Barneveld | Ruime keuze!

Bekijk onze Sta op stoelen

Zoekt u een sta op stoel?

Woont u in Barneveld en bent u op zoek naar een sta op stoel? Dan bent u bij Easysit aan het juiste adres! Onze medewerkers staan voor u klaar in onze showroom om u de juiste sta op stoel te adviseren. Dit is een op maat gemaakte stoel voor iedereen die een dagje ouder wordt, een spierziekte heeft of gewoon moeite heeft met opstaan. Veel van onze stoelen hebben een verborgen sta op functie, waardoor het niet op zal vallen dat de stoel gemaakt is om u te helpen.

Easysit maakt elke stoel op maat

Deze stijlvolle stoelen worden in onze eigen fabriek geheel aangepast naar uw postuur, beperkingen en wensen. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een draaibare, vaste of zelfs een verrijdbare sta op stoel. Ook is het mogelijk om een lendepomp in te bouwen zodat u ook de juiste ondersteuning krijgt voor uw rug. Daardoor profiteert u van een comfortabele zit, optimale ondersteuning én een snelle levertijd. Door de enorme keuze in model, bekledingstypes (leer, stof of stamskin) en kleur is er altijd een stoel die perfect past in uw interieur.

Bekijk hier onze sta op stoelen

EasySit.nl - Dé zitspecialist van Nederland sinds 1992!

Wanneer kan ik langskomen?

Wilt u meer informatie over ons aanbod aan landelijke sta op stoelen? U bent altijd van harte welkom in onze showroom in Barneveld. Om er zeker van te zijn dat wij ruim de tijd hebben om u te helpen, kunt u het beste een afspraak maken.

Openingstijden:

Dinsdag t/m vrijdag:  10:00 – 17:30 uur
Zaterdag: 10:00 – 17:00 uur
Zondag en maandag: gesloten

Heeft u vragen? Wij zijn bereikbaar op: 088 6220 220. Wij helpen u direct verder.

Ook beschikken wij over een taxi-service. Dit houdt in dat wij u ophalen om relaxstoelen te komen proberen bij ons in de winkel.

Klanten beoordelen ons met een 8.9!

Showroom Barneveld

EasySit.nl - Dé zitspecialist van Nederland sinds 1992!

Bij EasySit profiteert u altijd van:

Menu

Door de site te blijven gebruiken gaat u akkoord met cookies van EasySit. Meer informatie