Gratis parkeren voor de showroom • Gratis thuisdemo en gratis bezorging • Het beste zitadvies (afspraak maken ook mogelijk)

Sta-op stoel Arnhem

Uw specialist in sta-op stoelen in de omgeving van Arnhem!

Sta-op stoel Arnhem

Woont u in Arnhem en bent u op zoek naar een sta-op stoel? In de plaats Wezep kunt u bij Easysit terecht voor de beste sta-op stoelen en relaxbanken. Easysit legt de nadruk op ergonomie, comfort en vormgeving. Perfect voor na een lange wandeling of natuurlijk voor de luie zondag.

De sta-op functie zit mooi verborgen in de stoel. U hoeft daarom niet bang te zijn dat de stoel niet past bij uw interieur.

Er zijn vele mogelijkheden. Gaat u voor leer of heeft u toch liever een stoffen sta-op stoel? Kom bij ons langs in de winkel in Wezep om erachter te komen welke sta-op stoel het beste bij u past.

Ik wil graag komen proefzitten
stoel voor senioren

Waarom een sta-op stoel van Easysit?

Easysit is al jaren een bekende naam als het gaat om sta-op stoelen. Sta-op stoelen hebben als grote voordeel, de naam zegt het al, dat het opstaan uit de fauteuil gemakkelijker wordt.

Bij Easysit zijn we erin gespecialiseerd om de stoelen op maat te maken. Onze adviseurs kunnen de sta-op stoel specialistisch bij u opmeten. Zo past de stoel perfect bij uw lichaamsbouw, waardoor u kunt genieten van optimaal zitcomfort.

Wilt u komen proefzitten? Dit kan, de koffie staat voor u klaar in Wezep. Kunt u niet naar de showroom komen? Wij komen, geheel vrijblijvend, bij u thuis langs om u de gewenste sta-op stoel, relaxbank of relaxfauteuil aan te meten. Plan nu een gratis afspraak in!

Wilt u de collectie alvast online bekijken? Ook dat is mogelijk!

Bekijk de collectie online
design-relaxstoel

Sta-op stoel Wezep proefzitten

De openingstijden van ons filiaal in Wezep zijn:

Dinsdag t/m vrijdag:  10:00 – 17:30 uur
Zaterdag: 10:00 – 17:00 uur
Zondag en maandag: gesloten

Heeft u vragen? Wij zijn bereikbaar op: 088 – 6 220 220. Wij helpen u direct verder.

Ook beschikken wij over een taxi-service. Dit houdt in dat wij u ophalen om sta-op stoelen of relaxbanken te komen proberen bij ons in de winkel.

 

 

Bij EasySit profiteert u altijd van: