2e Paasdag, maandag 22 april, al onze vestigingen ook geopend van 12.00-17.00

Dé zitspecialist van Nederland sinds 1992!

Klanten waarderen ons met een 8,7!

Lees alle 184 referenties

Sta op stoel Almere

Dé specialist in sta op stoelen in Almere en omgeving

Sta op stoel Almere en omgeving

In de omgeving van Almere (Hilversum) vindt u Easysit, een specialist op het gebied van sta op stoelen  en relaxbanken. Easysit heeft een uitgebreide collectie aan verschillende soorten leren en stoffen sta op stoelen. Een sta op stoel is perfect voor een ieder die comfort en eenvoudig opstaan uit de stoel belangrijk vindt.

Easysit vindt comfort, ergonomie en vormgeving de drie belangrijkste elementen van een sta op stoel. Hierdoor kunnen wij u garanderen dat we ook voor u de perfecte sta op stoel kunnen samenstellen. U kunt vrijblijvend komen proefzitten bij ons filiaal in Hilversum, waar u leren en stoffen sta op stoelen kunt komen testen om te bepalen welke u voorkeur heeft. Om er zeker van te zijn dat een van onze professionals u te woord kan staan, kunt u een afspraak maken bij ons filiaal in Hilversum op sta op stoelen te proberen en/of aan te laten meten.

Ik wil een afspraak maken

 

Sta op stoel Almere en omgeving

Waarom een sta op stoel van Easysit?

Easysit draait al sinds 1992 succesvol mee in de stoelenbranche. Door onze jarenlange ervaring durven wij te stellen dat wij ook u de perfecte sta op stoel kunnen bieden in de omgeving van Hilversum. Wij hebben een uitgebreid assortiment met verschillende soorten leren en stoffen sta op stoelen. Ook kunt u kiezen uit meer dan 50 kleuren.

Onze specialisten staan voor u klaar in Hilversum om u een ergonomisch verantwoorde en comfortabele sta op stoel aan te meten. Geheel naar uw voorkeur en onze expertise meten onze professionals u een sta op stoel aan die perfect bij uw lichaam past. Daarna wordt deze op maat gemaakt voor u in onze fabriek. Het gevolg? Een sta op stoel waar u veel zitplezier aan zal beleven.

Waarom een sta op stoel van Easysit?

Proefzitten sta op stoel Almere

De openingstijden van ons filiaal in Hilversum zijn:

Dinsdag t/m vrijdag:  10:00 – 17:30 uur
Zaterdag: 10:00 – 17:00 uur
Zondag en maandag: gesloten

Voor vragen zijn wij bereikbaar op: 088 6220 220. Wij helpen u direct verder.

Komt u langs bij ons filiaal in Hilversum?

Ook kunnen wij u ophalen of met een aantal sta op stoelen bij u thuiskomen, zodat u zelf de deur niet uit hoeft. Plan hiervoor een afspraak in.

 

 

Bij EasySit profiteert u altijd van:

Door de site te blijven gebruiken gaat u akkoord met cookies van EasySit. Meer informatie