Gratis parkeren voor de showroom • Gratis thuisdemo en gratis bezorging • Het beste zitadvies (afspraak maken ook mogelijk)

Sta op stoel Almere

Dé specialist in sta op stoelen in Almere en omgeving

Sta op stoel Almere en omgeving

In de omgeving van Almere (Hilversum) vindt u Easysit, dé specialist voor als u op zoek bent naar een sta op stoel. Een sta op stoel is perfect voor een ieder die comfort en eenvoudig opstaan uit de stoel belangrijk vindt.

Easysit vindt comfort, ergonomie en vormgeving de drie belangrijkste elementen van een sta op stoel. Hierdoor kunnen wij u garanderen dat we ook voor u de perfecte sta op stoel kunnen samenstellen. U kunt vrijblijvend komen proefzitten bij ons filiaal in Hilversum.

Om er zeker van te zijn dat een van onze professionals u te woord kan staan, kunt u een afspraak maken bij ons filiaal in Hilversum op sta op stoelen te proberen en/of aan te laten meten. T 088-6 220 220.

 

 

Een vrouw die opstaat uit haar sta op stoel uit Hilversum

Waarom een sta op stoel van Easysit?

Easysit draait al sinds 1992 succesvol mee in de stoelenbranche. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij ook u de perfecte sta op stoel bieden in de omgeving van Hilversum. Wij hebben een uitgebreid assortiment met verschillende soorten leren en stoffen sta op stoelen. Verder kunt u kiezen uit meer dan 50 kleuren.

Onze specialisten staan voor u klaar om u een ergonomisch verantwoorde en comfortabele sta op stoel aan te meten. Geheel naar uw voorkeur en onze expertise meten onze professionals u een sta op stoel aan die perfect bij uw lichaam past. Daarna wordt deze op maat gemaakt voor u in onze fabriek.

Het aanmeten van een sta op stoel in Hilversum

Proefzitten sta op stoel Almere

De openingstijden van ons filiaal in Hilversum zijn:

Dinsdag t/m vrijdag:  10:00 – 17:30 uur
Zaterdag: 10:00 – 17:00 uur
Zondag en maandag: gesloten

Voor vragen zijn wij bereikbaar op: 088 6220 220. Wij helpen u direct verder. Ook kunnen wij u ophalen of met een aantal sta op stoelen bij u thuiskomen, zodat u zelf de deur niet uit hoeft. Plan hiervoor een afspraak in.

 

 

Bij EasySit profiteert u altijd van: