Gratis parkeren voor de showroom • Gratis thuisdemo en gratis bezorging • Het beste zitadvies (afspraak maken ook mogelijk)

Speciale stoel voor rugklachten

U zoekt een speciale stoel voor rugklachten? Easysit heeft voor u de juiste stoel!

Een speciale stoel voor rugklachten zorgt dat uw ruggengraat in een zo optimaal mogelijke, natuurlijke stand staat.

Onderzoek heeft uitgewezen dat veel lichamelijke klachten worden veroorzaakt door een verkeerde zithouding. Een slechte stoel kan de rug langdurig plaatselijk belasten.
De stoelen en draaifauteuils van Easysit worden per centimeter aan uw lichaam en behoeftes aangemeten en daarna op maat gemaakt. Dat betekent dat de hele fauteuil kan worden ingesteld op uw lichaam. Het resultaat: een fauteuil die heerlijk zit én die uw rug op de juiste manier ondersteunt.
Bovendien is op nagenoeg alle Easysit stoelen een ingebouwde lendepomp leverbaar. Dit is een grote uitkomst voor rugpatiënten.

Wilt u meer weten over onze op maat gemaakte stoelen? Bekijk onze collectie vast online. Of kom langs in één van onze showrooms in Hilversum, Burgum of Wezep! De koffie staat voor u klaar.

Bezoek onze showroom
maatwerk plus

Speciale stoel voor rugklachten: echt maatwerk

Stoelen van Easysit worden voor u op maat gemaakt. Denk hierbij aan de juiste zithoogte en zitdiepte. De adviseurs van Easysit laten u de ondersteuning in uw rug voelen. Ook zijn er nog een aantal andere punten belangrijk waaronder de juiste lende-ondersteuning. Bovendien letten wij op een goede hoofdsteun met nek ondersteuning en de zithoek waar u zich prettig bij voelt.

Meer weten?

Wilt u meer informatie over ons aanbod aan speciale stoelen voor rugklachten? U bent altijd van harte welkom in één van onze showrooms in Hilversum, Wezep en Burgum. Om er zeker van te zijn dat wij ruim de tijd hebben om u te helpen, kunt u het beste een afspraak maken.

Openingstijden:

Dinsdag t/m vrijdag:  10:00 – 17:30 uur
Zaterdag: 10:00 – 17:00 uur
Zondag en maandag: gesloten

Heeft u vragen? Wij zijn bereikbaar op: 088 – 6 220 220. Wij helpen u direct verder.

Ook beschikken wij over een taxi-service. Dit houdt in dat wij u ophalen om relaxstoelen te komen proberen bij ons in de winkel.

Maak hier een afspraak

Klanten beoordelen ons met een 8.9!

speciale-stoel-rugklachten

Veelgestelde vragen

  • Welke fauteuils worden aanbevolen voor mensen met chronische rugklachten?

Fauteuils met een goede ondersteuning, verstelbare rugleuningen en zitdiepte zijn essentieel voor mensen met rugklachten. Ergonomisch ontworpen stoelen die de natuurlijke kromming van de wervelkolom ondersteunen en de druk op de onderrug verminderen, zijn erg aanbevolen. Het is ook nuttig om modellen te zoeken met ingebouwde massagefuncties of verwarmingspads die kunnen helpen bij het verlichten van rugpijn.

  • Bieden sommige stoelen extra lendensteun voor rugpijnverlichting?

Ja, er zijn bij Easysit stoelen beschikbaar met extra lendensteun om de onderrug te ondersteunen en te ontlasten. Deze stoelen hebben vaak verstelbare lendenkussens of ingebouwde ondersteuning die zich aanpast aan de vorm van de rug, waardoor een betere houding en verlichting van de pijn wordt bevorderd.

  • Hoe betrouwbaar zijn de elektrische systemen in verstelbare fauteuils?

De betrouwbaarheid van de elektrische systemen in verstelbare fauteuils hangt af van de kwaliteit van het product en het merk. Bij Easysit maken wij uitsluitend gebruik van hoogwaardige componenten om de duurzaamheid en betrouwbaarheid van onze elektrische systemen te garanderen.

Relaxfauteuil elektrisch

Bekijk de video en ontdek het comfort van de stoelen van Easysit!

Bij EasySit profiteert u altijd van:

Menu