U zoekt een speciale stoel voor rugklachten? Easysit heeft voor u de juiste stoel!

Een speciale stoel rugklachten zorgt dat uw ruggengraat in een zo optimaal mogelijke, natuurlijke stand staat (zie afbeelding).

Onderzoek heeft uitgewezen dat veel lichamelijke klachten worden veroorzaakt door een verkeerde zithouding. Een slechte stoel kan de rug langdurig plaatselijk belasten. Dit kan uiteindelijk behoorlijke klachten veroorzaken, zoals moeite met opstaan, rugpijn, zenuw- of aderbeknellingen, ademhalingsproblemen‚ trombose, hoofdpijn en kans op een hernia.

U zoekt een speciale stoel voor rugklachten? Easysit heeft voor u de juiste stoel!

Op maat gemaakt!

De stoelen en draaifauteuils van Easysit worden per centimeter aan uw lichaam en behoeftes aangemeten en daarna op maat gemaakt. Dat betekent dat de hele fauteuil kan worden ingesteld op uw lichaam. Het resultaat: een fauteuil die heerlijk zit én die uw rug op de juiste manier ondersteunt.

Meer informatie maatwerk van Easysit

Op maat gemaakt!

Bovendien is op nagenoeg alle Easy Sit stoelen een ingebouwde lendepomp leverbaar. Een grote uitkomst voor rugpatiënten.

Het maatwerk bij een speciale stoel rugklachten:

Stoelen van Easysit worden voor u op maat gemaakt, denk hierbij aan de juiste zithoogte en zitdiepte. De adviseurs van Easysit laten u de ondersteuning in uw rug voelen. Ook zijn er nog een aantal andere punten belangrijk waaronder de juiste lende-ondersteuning, goede hoofdsteun met nek ondersteuning en de zithoek waar u zich prettig bij voelt.

U zoekt een speciale stoel rugklachten? Neem contact op met Easysit

Kom naar een van onze showrooms, vraag een gratis demo thuis aan via het formulier of bel met 088 – 6 220 220.

Maak hier een afspraak

EasySit.nl - Dé zitspecialist van Nederland sinds 1992!

Impressie van onze sta op stoel fabriek in Burgum (Friesland)

Nederlands fabrikaat, betrouwbaar & van zeer hoge kwaliteit.

Bij EasySit profiteert u altijd van:

Menu

Door de site te blijven gebruiken gaat u akkoord met cookies van EasySit. Meer informatie