Nu bij Easysit: Inruilkorting XL! Wegens succes verlengd. Ook van 26 februari t/m 4 maart ontvangt u tot wel €600,- inruilkorting.

U zoekt een seniorenstoel? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij hebben een zeer complete collectie seniorenstoelen. Bovendien worden al onze stoelen op maat voor u gemaakt voor het meest optimale zitcomfort. En met de functies die van u van belang zijn. U kunt kiezen uit een uitgebreide collectie relax- en sta op fauteuils.

Dit alles gebeurt in onze Nederlandse fabriek. Wij zijn trots op het feit dat we uw seniorenfauteuil in eigen beheer op maat maken naar uw wensen. Opgericht in 1992. Anno 2015 mogen we met trots zeggen dat Easysit de zitspecialist van Nederland is. Voor zowel stoelen als banken op maat.

Seniorenstoel met optimaal zitcomfort!

Voor optimaal zitcomfort is de maatvoering van het grootste belang. Verder worden onze stoelen uitgevoerd met voor u relevantie functies. Voor de maten zijn met name de zithoogte, zitdiepte, zitbreedte en armleggerhoogte belangrijk. Veel voorkomende functies in onze seniorenstoelen zijn de relaxfunctie, waarbij met name het omhoog brengen van de benen essentieel is, en de sta op functie die het mogelijk maakt om veel langer zelfstandig op te staan.

Een kleine greep uit de mogelijke functies/opties voor seniorenstoelen:

 • relaxfunctie
 • sta op functie
 • opblaasbare of in hoogte verstelbare lendesteun
 • speciale ergonomisch gevormde rug (met zowel horizontale als verticale optimalisatie van de ondersteuning van de rug)
 • speciale stoffering
 • keuze uit zeer grote collectie stof of leer (of een combinatie)

Stoel voor senioren op maat:

In de maatvoering persoonlijke instelling/aanpassing van:

 • zithoogte
 • zitdiepte
 • zitbreedte
 • rughoogte
 • armleggerhoogte
 • zithoek
 • hoogte variabele lendesteun

Klik hier voor meer informatie over maatwerk

Seniorenstoel met optimaal zitcomfort!

Seniorenstoel met sta op functie

De seniorenstoelen van Easysit zijn ergonomisch gevormd en altijd verstelbaar. Dit betekent dat de hele stoel kan worden ingesteld op uw lichaam. Daardoor ondersteund de fauteuil op deze manier uw rug op de juiste manier. En wanneer u kiest voor een seniorenstoel met sta op functie dan komt de stoel met een druk op de knop omhoog zodat u gemakkelijk kunt opstaan uit uw stoel. Ook voor het weer gaan zitten is deze functie belangrijk omdat u niet meer in de stoel hoeft te ‘ploffen’. De stoel zorgt er voor dat u weer in de normale zitpositie komt.

Wilt u ook een seniorenstoel maar bent u niet in staat om naar één van onze showrooms te komen? Vraag dan een thuisdemonstratie aan. Wij komen dan met een aantal stoelen bij u thuis zodat u kunt proefzitten en ondertussen adviseren wij u de juiste maat.

 

Klik hier om een thuisdemonstratie aan te vragen

Seniorenstoel met sta op functie

Easysit Fabriek in Burgum (Friesland)

Bij EasySit profiteert u altijd van:

Gerelateerde meubelen

Misschien is dit ook iets voor u?

De Ploeg

Verkrijgbaar in 50+ kleuren!

Sta op stoel Easysit Madrid

Meer informatie
De Ploeg

Verkrijgbaar in 50+ kleuren!

Sta op stoel Easysit R10

Meer informatie
De Ploeg

Verkrijgbaar in 50+ kleuren!

Sta op stoel Easysit Napels

Meer informatie
Menu

Door de site te blijven gebruiken gaat u akkoord met cookies van EasySit. Meer informatie