Nu bij Easysit: Inruilkorting XL! Wegens succes verlengd. Ook van 26 februari t/m 4 maart ontvangt u tot wel €600,- inruilkorting.

Seniorenbank of bank voor ouderen?

Easysit is gespecialiseerd in het beste zitcomfort voor oudere mensen

Bekijk onze Banken Direct contact opnemen

Seniorenbank op maat gemaakt

Uw bank is te laag, u heeft onvoldoende steun en staat steeds moeilijk op uit uw bank. Daarom bent u op zoek naar een seniorenbank. Wij hebben voor u de juiste bank. Samen met u bepalen wij de juiste zithoogte en zitdiepte. Ook kunt u kiezen uit verschillende types, van een smalle 2-zits bank tot een ruime 3,5 zits bank.

Banken Collectie Easysit

Seniorenbank op maat gemaakt

Verstelbare armleuning

Misschien wilt u ook wel neerklapbare armleggers zodat u ook heerlijk op uw bank kunt liggen. Of wilt u een relaxbank? Zodat uw benen kunnen rusten op een uitgeklapte voetklep en de rug naar achteren versteld wordt. Of wilt u een bijpassende vaste fauteuil of sta op stoel? Dit kan gecombineerd worden met een goede bank en de fauteuil of sta op stoel kunnen wij in dezelfde kleur leder of stof leveren. Ook sta op stoelen worden bij Easysit per centimeter op maat gemaakt.

Collectie sta op stoelen Easysit

Verstelbare armleuning

Laat u goed adviseren!

Easysit heeft een showroom in Burgum (Friesland), Hilversum en Barneveld. Kom naar één van onze showrooms voor het juiste advies. Onze adviseurs vertellen u alles wat er allemaal mogelijk is met de comfortbanken van Easysit.

 

Showrooms Easysit

Laat u goed adviseren!

Bij EasySit profiteert u altijd van:

Menu

Door de site te blijven gebruiken gaat u akkoord met cookies van EasySit. Meer informatie