Gratis parkeren voor de showroom • Gratis thuisdemo en gratis bezorging • Het beste zitadvies (afspraak maken ook mogelijk)

Seniorenbank

Easysit is gespecialiseerd in het beste zitcomfort voor senioren

Seniorenbank op maat gemaakt

Is uw bank te laag, heeft u onvoldoende steun en heeft u moeite met opstaan uit uw bank? Een seniorenbank op maat biedt uitkomst.

Bij Easysit vindt u altijd de juiste bank, omdat wij de bank voor u op maat maken. Voor een bank die aan al uw wensen voldoet variëren wij met hoogte en diepte. Zo maken we de bank exact op maat voor uw lengte. Wenst u optimaal zitcomfort voor meerdere personen? Dan kunnen de dieptes variabel ingesteld worden. Zo kan iedereen genieten van het beste zitcomfort!

Bekijk de collectie

 

relaxbank

Hoe laat ik een bank aanmeten?

U kunt een bank persoonlijk laten aanmeten in onze showrooms in Hilversum, Wezep en Burgum. Onze experts hebben ruime ervaring met het opmeten van banken. Samen met u bepalen wij de juiste zithoogte en zitdiepte. Ook kunt u kiezen uit verschillende types, van een smalle 2-zits bank tot een ruime 3,5-zits bank. Een hoekbank behoort ook tot de mogelijkheden.

Naast het op maat maken van de bank, kunt u ook kiezen voor extra comfort opties. Denk bijvoorbeeld aan neerklapbare armleggers, een uitklapbare voetklep of een naar achter verstelbare rugleuning.

Kom langs in onze showroom
Seniorenbank

Wanneer kan ik langskomen?

U bent altijd van harte welkom in onze showroom in Hilversum, Burgum of Wezep. Om er zeker van te zijn dat wij ruim de tijd hebben om u te helpen, kunt u het beste een afspraak maken.

Openingstijden:

Dinsdag t/m vrijdag:  10:00 – 17:30 uur
Zaterdag: 10:00 – 17:00 uur
Zondag en maandag: gesloten

Heeft u vragen? Wij zijn telefonisch en via de mail goed bereikbaar. Wij helpen u direct verder.

 088 – 6 220 220
✉  info@easysit.nl

Ook beschikken wij over een taxi-service. Dit houdt in dat wij u ophalen om relaxstoelen te komen proberen bij ons in de winkel.

Klik hier om direct een afspraak te maken

Klanten beoordelen ons met een 8,8!

Seniorenbank

Seniorenbank van Easysit

Bent u benieuwd hoe een bankstel voor senioren van Easysit werkt? Bekijk de video en ontdek het gemak!

Meer weten?

Heeft u vragen? Neem dan contact met ons op!

 088 – 6 220 220
✉  info@easysit.nl

Bekijk meer video’s van Easysit

Bij EasySit profiteert u altijd van:

Menu