Dé zitspecialist van Nederland sinds 1992!

Klanten waarderen ons met een 8,7!

Lees alle 184 referenties

Relaxstoelen Hilversum – Laat u goed adviseren!

U bent op zoek naar een goede relaxstoel? Kom naar Easysit in Hilversum!

Wij hebben een eigen fabriek en produceren zelf. Dit zorgt voor extra veel mogelijkheden, optie’s en eventuele aanpassingen (eventueel ook later) aan uw stoel . We hebben ook een showroom in Hilversum met een ruime collectie van meer dan 80 soorten en adviseren u daar graag. Naast relaxstoelen is Easysit ook gespecialiseerd in moderne relaxstoelen met sta op functie en comfort en relax banken.

Mogelijkheden Relaxstoelen Hilversum

U kunt kiezen uit vele slanke en moderne relaxstoelen met bijna onzichtbare voetkleppen. Daarnaast kunt u de relaxstoel verder personaliseren. U kunt kiezen uit meer dan 50 verschillende kleuren leer en/of stof. Er zijn dan ook veel verschillende soorten relaxstoelen en de adviseurs van Easysit kunnen u daar alles over vertellen. Zoekt u een handbediende relaxstoel of juist motorisch? Wilt u hem met of zonder accu? De hoofdsteunen zijn verstelbaar dit kan zowel handbediend als elektrisch. Ook zijn er veel verschillende poottypes mogelijk. Wilt u een ronde schijf of een mooie elegante stervoet? Deze voeten kunnen in hout, rvs en in het zwart. Zo zijn er ontzettend veel mogelijkheden.

Collectie Relaxstoelen

U bent op zoek naar een goede relaxstoel? Kom naar Easysit in Hilversum!

Bovendien zijn wij dealer van het wereldwijd bekende merk stressless. Wij beschikken over een stressless studio in onze showroom in Hilversum. De Easysit showroom in Barneveld beschikt ook over een stressless comfort studio.

Stressless relaxstoelen Hilversum

De originele Stressless zitcomfort zit vol innovatieve functies. Stressless heeft een ontwerp dat hem tot’s werelds meest comfortabele relaxfauteuil maakt. Naast de fauteuils biedt Stressless in zijn collectie ook nog een aantal salontafels, relaxbanken en nog veel meer leuke accessoires. De adviseurs van Easysit helpen u graag!

EasySit.nl - Dé zitspecialist van Nederland sinds 1992!

Relaxstoelen Hilversum? Kom naar onze Easysit showroom!

Kom vrijblijvend langs voor een goed advies! De koffie staat klaar.  Kunt of wilt u niet komen? U kunt ook gebruik maken van onze gratis thuisdemonstratie.

Collectie Relaxstoelen

Klik hier voor het adres van Easysit Hilversum

Relaxstoelen Hilversum? Kom naar onze Easysit showroom!

Bij EasySit profiteert u altijd van:

Menu

Door de site te blijven gebruiken gaat u akkoord met cookies van EasySit. Meer informatie