Gratis parkeren voor de showroom • Gratis thuisdemo en gratis bezorging • Het beste zitadvies (afspraak maken ook mogelijk)

Relaxstoelen Hilversum

Laat u adviseren door onze zitexperts

Zoekt u een relaxstoel? Kom naar Easysit in Hilversum!

Easysit is al meer dan 25 jaar gespecialiseerd in relaxstoelen op maat. In onze showroom in Hilversum kunt u onze ruime collectie van meer dan 80 verschillende modellen bekijken! Wij adviseren u daar graag. Zo kunt u bij Easysit altijd rekenen op gratis zitadvies.

Wij maken de relaxstoelen op maat in onze eigen fabriek. Hierdoor bieden we vele extra mogelijkheden, opties en eventuele aanpassingen aan uw stoel. Zo kunt u een lendepomp in laten bouwen voor extra steun in uw rug. Of een sta-op functie, als u moeite heeft met opstaan. Alles is mogelijk!

Wilt u onze relaxstoelen in alle rust bekijken? Kom dan langs in onze showroom in Hilversum. Wij ontvangen u graag met een kop koffie.

Bezoek onze showroom in Hilversum
Senioren stoelen

Mogelijkheden relaxstoelen Hilversum

U kunt kiezen uit vele moderne relaxstoelen met bijna onzichtbare voetkleppen. Daarnaast kunt u de relaxstoel verder personaliseren. U kunt kiezen uit meer dan 50 verschillende kleuren leer en stof. Onze adviseurs kunnen u alles over de mogelijkheden vertellen.

Zoekt u een handbediende relaxstoel of juist motorisch? Wilt u een stoel met of zonder accu? Ook de hoofdsteunen zijn verstelbaar. Dit kan zowel handbediend als elektrisch. Tot slot zijn er veel verschillende poottypes mogelijk. Wilt u een ronde schijf of een mooie elegante stervoet? Deze voeten kunnen in hout, rvs en in het zwart. Zo vindt u altijd een fauteuil die past bij uw lichaamsbouw én bij uw interieur!

Bent u benieuwd naar ons aanbod? Bekijk alle relaxstoelen alvast online!

Klik hier om alle relaxstoelen te bekijken
Sta op stoel Hilversum

Wanneer kan ik langskomen?

U bent altijd van harte welkom in onze showroom in Hilversum. Om er zeker van te zijn dat wij ruim de tijd hebben om u te helpen, kunt u het beste een afspraak maken.

Openingstijden:

Dinsdag t/m vrijdag:  10:00 – 17:30 uur
Zaterdag: 10:00 – 17:00 uur
Zondag en maandag: gesloten

Heeft u vragen? Wij zijn telefonisch en via de mail goed bereikbaar. Wij helpen u direct verder.

 088 – 6 220 220
✉  info@easysit.nl

Ook beschikken wij over een taxi-service. Dit houdt in dat wij u ophalen om relaxstoelen te komen proberen bij ons in de winkel.

Klik hier om direct een afspraak te maken

Klanten beoordelen ons met een 8,8!

Gratis zitadvies

Bij EasySit profiteert u altijd van:

Menu