BTW Actie bij Easysit! Profiteer nu van 21% BTW Korting

Relaxstoelen

Maak vrijblijvend een afspraak


Relaxstoelen

Easysit heeft in Hilversum, Barneveld en Burgum een ruime collectie aan relaxstoelen. Onze relaxstoelen worden op maat gemaakt en hebben een compact design. Easysit ontwikkelt en produceert al meer dan 25 jaar relaxstoelen. In één van onze showrooms kiest u het design en wij adviseren u de juiste maat. Onze adviseurs letten vooral op de Ergonomie.  Dit wordt bepaalt aan de hand van uw lichaamsmaten. De juiste zithoogte en zitdiepte is zeer belangrijk. En bij een aantal stoelen wordt zelfs de zitbreedte en armleuninghoogte aangepast aan uw wensen.

U kunt kiezen uit vele moderne en slanke modellen met vrijwel onzichtbare voetkleppen. Daarnaast kunt u de relaxstoel verder personaliseren door te kunnen kiezen uit meer dan 50 verschillende kleuren stof en/of leer. Zoekt u een handbediende verstelbare relaxfauteuil of juist volledig elektrisch? Of wilt u graag een relaxstoel met stoelverwarming? Zo zijn er veel mogelijkheden bij Easysit. Alle relaxstoelen hebben verstelbare rugleuningen en verstelbare hoofdsteunen. U kiest naast de kleur ook uw favoriete voet. Kiest u voor een zwarte stervoet of voor een ronde RVS schijf?

Al onze stoelen worden in overleg met de klant samengesteld

 

De adviseurs van Easysit laten u graag de modellen zien en vertellen u alles over comfortabel zitten. U wordt daarom van harte uitgenodigd in één van onze showrooms in Hilversum, Barneveld en Burgum. Bovendien vindt u in Barneveld en Hilversum ook nog de Stressless Comfort Studio’s. Bij Easysit kunt u ook terecht voor sta op stoelen en comfortbanken. Ook deze stoelen en banken worden compleet op maat gemaakt.

Bent u niet in staat om naar één van onze showrooms te komen dan komen wij graag bij u thuis. Zodat u ook thuis kunt proefzitten.
Bel 088-6220220 en vraag naar de mogelijkheden. Of klik op één van de onderstaande links voor meer informatie.

Easysit D62 Relaxstoel

Bij EasySit profiteert u altijd van:

Menu

Door de site te blijven gebruiken gaat u akkoord met cookies van EasySit. Meer informatie