Gratis parkeren voor de showroom • Gratis thuisdemo en gratis bezorging • Het beste zitadvies (afspraak maken ook mogelijk)

Relaxstoel bij Easysit Barneveld

Relaxstoel Barneveld: U woont in de omgeving van Barneveld en u bent op zoek naar fijne en kwalitatieve relaxstoel? Wij hebben in een ruime showroom met meer dan 50 verschillende relaxstoelen, sta-op stoelen en comfortbanken.

Een relaxstoel heeft een verstelbare rugleuning en voetklep. Dit systeem is zowel handbediend door middel van een gasveer als elektrisch te verkrijgen. Daarnaast is de hoofdsteun handmatig te verstellen en bij een aantal stoelen zelfs elektrisch. Doordat u de rugleuning en voetklep in de juiste stand kunt zetten blijft u altijd in de juiste zithouding zitten.

Easysit Collectie Relaxstoelen

Elektrische relaxstoel Barneveld

Er zijn verschillende elektrische relaxstoelen beschikbaar. Dit heeft niet alleen met het design en comfort te maken maar ook het systeem van de relaxstoel. Een 2-motorige stoel verstelt de rugleuning apart van de voetensteun en bij een 3-motorige relaxstoel heeft de stoel nog een extra kanteling in de zitting. Dit noemen ze ook wel de hartbalansfunctie en onze veelgekozen Easysit  D64 heeft bijvoorbeeld dit systeem. Als u langskomt bij onze showroom in Barneveld kunnen onze specialisten u een relaxstoel adviseren die past bij uw wensen.

 

relaxstoel-barneveld

Op maat gemaakte relaxstoel Barneveld

Bij relaxstoel Barneveld worden de relaxstoelen op maat gemaakt. Dit betekent dat de stoel afgestemd wordt op uw lichaamsmaten. Dit resulteert in de juiste zitdiepte en goede ondersteuning voor de rug en armen. Een verkeerde maat kan voor vervelende klachten zorgen. Onze adviseurs zijn erin getraind om u goed de juiste maat de adviseren.

U heeft keuze uit wel meer dan 50 verschillende kleuren leer en stof. Ook kiest u het voettype en de kleur daarvan, bijvoorbeeld een mat zwarte stervoet of een RVS schijf. Op zoek naar een goede relaxstoel en wilt u goed geadviseerd worden? Kom dan naar onze showroom in Barneveld en wij helpen u graag!

Showroom Barneveld

verstelbare-stoel-op-maat

Ik wil graag een relaxstoel, en nu?

Als u een relaxstoel wilt laten opmeten kunt u vrijblijvend bij ons langskomen in de showroom. Voor uitgebreid advies kunt u het beste een afspraak maken, zodat u zeker weet dat we genoeg tijd hebben om een relaxfauteuil te vinden die aan uw wensen voldoet.

Telefonisch zijn wij bereikbaar op: 088 – 6 220 220.

Openingstijden voor Easysit Barneveld zijn:

Dinsdag t/m vrijdag: 10:00 – 17:30 uur
Zaterdag: 10:00 – 17:00 uur
Zondag en maandag: gesloten

Wij zien u graag in ons filiaal om u te adviseren over een relaxstoel!

Wij beschikken over een taxi-service. Het is dus mogelijk dat wij u thuis ophalen om relaxfauteuils te komen proberen bij ons in de winkel in Barneveld.

Klanten beoordelen ons met een 8,8!

 

Bij EasySit profiteert u altijd van:

Gerelateerde meubelen

Misschien is dit ook iets voor u?

Verkrijgbaar in 50+ kleuren!

Relaxstoel Easysit D64

Meer informatie
De Ploeg ambachtelijke, kwalitatief hoogwaardige meubelstoffen

Verkrijgbaar in 50+ kleuren!

Relaxstoel Easysit D62

Meer informatie
Menu

Door de site te blijven gebruiken gaat u akkoord met cookies van Easysit. Meer informatie