Dé zitspecialist van Nederland sinds 1992!

Klanten waarderen ons met een 8,7!

Lees alle 178 referenties

Easysit Barneveld - Ervaar het beste zitcomfort

Relaxstoelen EasySit Bekijk onze showroom

Relaxstoel Barneveld: U woont in de omgeving van Barneveld en u bent op zoek naar fijne en kwalitatieve relaxstoel? Wij hebben in een ruime showroom met meer dan 50 verschillende relaxstoelen, sta-op stoelen en comfortbanken.

Easysit Collectie Relaxstoelen

Een relaxstoel heeft een verstelbare rugleuning en voetklep. Dit systeem is zowel handbediend door middel van een gasveer als elektrisch te verkrijgen. Daarnaast is de hoofdsteun handmatig te verstellen en bij een aantal stoelen zelfs elektrisch. Doordat u de rugleuning en voetklep in de juiste stand kunt zetten blijft u altijd in de juiste zithouding zitten.

Mogelijkheden Elektrische relaxstoel

Er zijn verschillende elektrische relaxstoelen beschikbaar. Dit heeft niet alleen met het design en comfort te maken maar ook het systeem van de relaxstoel. Een 2-motorige stoel versteld de rugleuning apart van de voetensteun en bij een 3-motorige relaxstoel heeft de stoel nog een extra kanteling in de zitting. Dit noemen ze ook wel de hartbalans functie en onze Easysit  D64 heeft bijvoorbeeld dit systeem.

Op maat gemaakt bij Relaxstoel Barneveld

Bij relaxstoel Barneveld worden de relaxstoelen op maat gemaakt. Dit betekent dat de stoel afgestemd wordt op uw lichaamsmaten. De juiste zitdiepte en zithoogte is ontzettend belangrijk voor een comfortabele zit. Maar ook de rugleuning en armleuningen moeten u de juiste ondersteuning geven. Een verkeerde maat kan namelijk voor vervelende klachten zorgen. Onze adviseurs zijn er in getraind om u goed de juiste maat de adviseren.

Mogelijkheden Elektrische relaxstoel

U heeft keuze uit wel meer dan 50 verschillende kleuren rundleder en stof. Ook kiest u het voettype en de kleur daarvan, bijvoorbeeld een mat zwarte stervoet of een RVS schijf. Op zoek naar een goede relaxstoel en wilt u goed geadviseerd worden? Kom dan naar onze showroom in Barneveld en wij helpen u graag!

Tot ziens bij Easysit –  Relaxstoel Barneveld!

Showroom Barneveld

EasySit.nl - Dé zitspecialist van Nederland sinds 1992!

Bij EasySit profiteert u altijd van:

Gerelateerde meubelen

Misschien is dit ook iets voor u?

Verkrijgbaar in 50+ kleuren!

Relaxstoel Easysit D64

Meer informatie

Verkrijgbaar in 50+ kleuren!

Relaxstoel Easysit D62

Meer informatie

Verkrijgbaar in 50+ kleuren!

Relaxstoel Easysit DS15

Meer informatie
Menu

Door de site te blijven gebruiken gaat u akkoord met cookies van EasySit. Meer informatie