Gratis parkeren voor de showroom • Gratis thuisdemo en gratis bezorging • Het beste zitadvies (afspraak maken ook mogelijk)

Relaxfauteuil Hilversum | Laat u adviseren door Easysit

Voor uw relaxfauteuil in Hilversum!

Zoekt u een relaxfauteuil in Hilversum?

Woont u in de omgeving van Hilversum en bent u op zoek naar een relaxfauteuil? Bij Easysit in Hilversum helpen we u graag verder. Ons team van specialisten staat voor u klaar om de relaxstoel te vinden die bij u past. Wij selecteren een fauteuil die op het gebied van comfort, ergonomie en vormgeving aansluit bij uw wensen.  Zo bent u altijd verzekerd van het beste zitcomfort.

Bent u nieuwsgierig geworden en ziet u uzelf al in uw nieuwe fauteuil relaxen? U bent van harte welkom in onze showroom in Hilversum voor een vrijblijvend advies. Of bekijk ons aanbod alvast online.

Ik kom graag langs!
relaxfauteuil-in-hilversum

Hoe vind ik de relaxfauteuil die bij mij past?

Bij Easysit heeft u ruime keuze uit relaxfauteuils in verschillende materialen, uitvoeringen en stijlen. Er zijn ontzettend veel mogelijkheden en onze medewerkers helpen u graag de juiste keuze te maken. Voor ieder interieur biedt Easysit een bijpassende relaxfauteuil. Zo zorgen wij ervoor dat u op het gebied van zitplezier niets tekort komt.

In de showroom kunt u onze diverse modellen relaxfauteuils bekijken en testen. Er zijn vele mogelijkheden. Wilt u een stoel met een draaipoot, of juist niet? Heeft u graag een leren bekleding, of liever stof? Wilt u een verborgen sta op-functie in de stoel? Alles is mogelijk. Onze medewerkers kunnen u hierin als geen ander adviseren.

Bekijk onze showrooms!
Stoel voor senioren

Ik wil graag een relaxfauteuil, en nu?

Wilt u een relaxfauteuil laten opmeten? Kom dan vrijblijvend langs in onze showroom. Voor uitgebreid advies kunt u het beste een afspraak maken, zo bent u er zeker van dat wij alle tijd hebben om een relaxfauteuil te vinden die aan uw wensen voldoet.

Telefonisch zijn wij bereikbaar op: 088 – 6 220 220.

Openingstijden voor Easysit Hilversum zijn:

Dinsdag t/m vrijdag: 10:00 – 17:30 uur
Zaterdag: 10:00 – 17:00 uur
Zondag en maandag: gesloten

Wij zien u graag in ons filiaal om u te adviseren over een relaxfauteuil!

Heeft u geen eigen vervoer? Wij beschikken over een taxiservice! Het is dus mogelijk dat wij u thuis ophalen om relaxfauteuils te komen proberen bij ons in de winkel in Hilversum.

Klanten beoordelen ons met een 8,8!

Bij EasySit profiteert u altijd van:

Menu