Gratis parkeren voor de showroom • Gratis thuisdemo en gratis bezorging • Het beste zitadvies (afspraak maken ook mogelijk)

Relaxfauteuil Hilversum: U woont in Hilversum of in de omgeving van Hilversum en u bent op zoek naar fijne en comfortabele relaxfauteuil? Wij hebben in Hilversum een ruime showroom met meer dan 75 verschillende relaxfauteuils, relaxbanken en sta-op stoelen.

Collectie relaxfauteuils in Hilversum

Een relaxfauteuil heeft een verstelbare rugleuning en voetensteun. Dit systeem is zowel handbediend door middel van een gasveer als motorisch leverbaar. Daarnaast is de topswing (hoofdsteun) handmatig verstelbaar en bij sommige relaxfauteuils zelfs elektrisch. Doordat u de voetensteun en rugleuning in de door u gewenste stand kunt zetten blijft u altijd in de goede zithouding zitten.

Op maat gemaakt

Bij relaxfauteuil Hilversum worden de stoelen op maat gemaakt. Dit houdt in dat de stoel afgestemd wordt op uw lichaamsafmetingen. De juiste zithoogte en zitdiepte is zeer belangrijk voor de juiste ondersteuning. Maar ook de rugleuning en armleuningen moeten u de juiste steun geven. Een verkeerde maat kan namelijk voor vervelende klachten zorgen.

Uitvoeringen elektrische fauteuil bij relaxfauteuil Hilversum

Er zijn verschillende motorische relaxfauteuils beschikbaar. Dit heeft niet alleen met de vormgeving en zitcomfort te maken maar ook het elektrische systeem van de relaxfauteuil. Een relaxfauteuil met 2 motoren versteld de voetklep en de rugleuning apart van elkaar. En de 3-motorige relaxfauteuil beschikt over een extra kanteling, de zitting kantelt meer naar achteren. Dit wordt ook wel de hartbalans functie genoemd.

design-relaxstoel

Omdat wij zitspecialist zijn, hebben onze adviseurs veel ervaring met het beste zitcomfort. Onze adviseurs adviseren u de juiste maat en zorgen ervoor dat u de juiste keuze maakt. U heeft in de showroom keuze uit een grote collectie relaxfauteuils. Ook heeft u de keuze uit wel meer dan 50 verschillende kleuren rundleder en stof. Daarnaast kiest u het voettype en de kleur, bijvoorbeeld een mat zwarte stervoet of een RVS  ronde schijf. Zo stelt u samen met de adviseur uw eigen relaxfauteuil samen.

Kom naar onze relaxfauteuil Hilversum en wij helpen u graag!

Tot ziens bij Easysit in Hilversum!

Showroom Hilversum

Relaxfauteuil Hilversum

Bij EasySit profiteert u altijd van:

Gerelateerde meubelen

Misschien is dit ook iets voor u?

Verkrijgbaar in 50+ kleuren!

Relaxstoel Easysit D64

Meer informatie
De Ploeg ambachtelijke, kwalitatief hoogwaardige meubelstoffen

Verkrijgbaar in 50+ kleuren!

Relaxstoel Easysit D62

Meer informatie

Verkrijgbaar in 50+ kleuren!

Relaxstoel Easysit D112

Meer informatie
Menu