Gratis parkeren voor de showroom • Gratis thuisdemo en gratis bezorging • Het beste zitadvies (afspraak maken ook mogelijk)

Relaxfauteuil Burgum | Ruim aanbod aan relaxfauteuils!

Voor uw relaxfauteuil in Burgum!

Op zoek naar een relaxfauteuil in Burgum?

Woont u in de omgeving van Burgum en bent u op zoek naar een fijne en comfortabele relaxfauteuil? Dan bent u bij Easysit in Burgum aan het juiste adres. Onze professionals staan voor u klaar om u een relaxfauteuil aan te meten die bij u past. Wij bieden een ruim assortiment aan relaxfauteuils. Kom vrijblijvend langs om te ontdekken welk model bij u past!

Bij Easysit staan we voor comfort en kwaliteit. Door de relaxfauteuil specialistisch op te meten zorgen we ervoor dat u op het gebied van zitplezier niks tekort komt!

Ik kom graag langs!
design-relaxstoel

Hoe kies ik de juiste relaxfauteuil?

Easysit is al meer dan 25 jaar producent en leverancier van relaxfauteuils. Daarom kunnen wij u als geen ander helpen uw relaxfauteuil naar wens samen te stellen. U heeft keuze uit diverse materialen, uitvoeringen en stijlen. Er zijn ontzettend veel mogelijkheden en onze medewerkers helpen u graag de juiste keuze te maken. Bovendien meten onze medewerkers de relaxfeuteuil bij u aan. Zo bent u altijd verzekerd van het beste zitcomfort.

In de showroom helpen onze medewerkers u graag een fauteuil te vinden die bij u past.

Bekijk onze showrooms
relaxfauteuil kopen

Ik wil graag een relaxfauteuil, en nu?

Als u een relaxfauteuil wilt laten opmeten kunt u vrijblijvend bij ons langskomen in de showroom. Voor uitgebreid advies kunt u het beste een afspraak maken, zodat u zeker weet dat we genoeg tijd hebben om een relaxfauteuil te vinden die aan uw wensen voldoet.

Telefonisch zijn wij bereikbaar op: 088 – 6 220 220.

Openingstijden voor Easysit Burgum zijn:

Dinsdag t/m vrijdag: 10:00 – 17:30 uur
Zaterdag: 10:00 – 17:00 uur
Zondag en maandag: gesloten

Wij zien u graag in ons filiaal om u te adviseren over een relaxfauteuil!

Klanten beoordelen ons met een 8.9!

Wij beschikken over een taxi-service. Het is dus mogelijk dat wij u thuis ophalen om relaxfauteuils te komen proberen bij ons in de winkel in Burgum.

Bij EasySit profiteert u altijd van:

Menu