Relaxfauteuil Burgum | Ruim aanbod aan relaxfauteuils!

Voor uw relaxfauteuil in Burgum!

Op zoek naar een relaxfauteuil in Burgum?

Woont u in de omgeving van Burgum en bent u op zoek naar een fijne en comfortabele relaxfauteuil? Dan bent u bij Easysit in Burgum aan het juiste adres. Onze professionals staan voor u klaar om u een relaxfauteuil aan te meten die bij u past. Wij bieden een ruim assortiment aan relaxfauteuils. Kom vrijblijvend langs om te ontdekken welk model bij u past!

Bij Easysit staan we voor comfort en kwaliteit. Door de relaxfauteuil specialistisch op te meten zorgen we ervoor dat u op het gebied van zitplezier niks tekort komt!

Ik kom graag langs!
Op zoek naar een relaxfauteuil in Burgum?

Hoe kies ik de juiste relaxfauteuil?

Easysit is al meer dan 25 jaar producent en leverancier van relaxfauteuils. Daarom kunnen wij u als geen ander helpen uw relaxfauteuil naar wens samen te stellen. U heeft keuze uit diverse materialen, uitvoeringen en stijlen. Er zijn ontzettend veel mogelijkheden en onze medewerkers helpen u graag de juiste keuze te maken. Bovendien meten onze medewerkers de relaxfeuteuil bij u aan. Zo bent u altijd verzekerd van het beste zitcomfort.

Bekijk onze showrooms!
Hoe kies ik de juiste relaxfauteuil?

Ik wil graag een relaxfauteuil, en nu?

Als u een relaxfauteuil wilt laten opmeten kunt u vrijblijvend bij ons langskomen in de showroom. Voor uitgebreid advies kunt u het beste een afspraak maken, zodat u zeker weet dat we genoeg tijd hebben om een relaxfauteuil te vinden die aan uw wensen voldoet.

Telefonisch zijn wij bereikbaar op: 088 – 6 220 220.

Openingstijden voor Easysit Burgum zijn:

Dinsdag t/m vrijdag: 10:00 – 17:30 uur
Zaterdag: 10:00 – 17:00 uur
Zondag en maandag: gesloten

Wij zien u graag in ons filiaal om u te adviseren over een relaxfauteuil!

Wij beschikken over een taxi-service. Het is dus mogelijk dat wij u thuis ophalen om relaxfauteuils te komen proberen bij ons in de winkel in Burgum.

Bij EasySit profiteert u altijd van:

Menu

Door de site te blijven gebruiken gaat u akkoord met cookies van EasySit. Meer informatie